Annonce
Billund

Gastropubbens team er ved at være klar

Fra venstre: Thomas Jørgensen, Thomas Mørkenborg, Jari Sørensen. PR-foto: Billund Gastropub
Billund Gastropub er ved at sætte det team, heriblandt en quizmaster, der skal tage imod gæsterne, når spisestedet åbner i november.
Annonce

Billund: Ejer af den kommende Billund Gastropub, Thomas Gullbæk Jørgensen er ved at sammensætte holdet, som skal stå for byens nye samlingspunkt.

Byggeriet i Billund midtby forventes at stå klart i begyndelsen af november, og Thomas Gullbæk Jørgensen glæder sig til at kunne byde velkommen til en stilfuld og hyggelig pub med fokus på rustik og god mad i kombination med et stort udvalg af drikkevarer.

- Jeg begynder virkelig at glæde mig til at åbne dørene og byde alle gæster og hele Billund og omegn velkommen om nogle måneder, og jeg ser frem at høre, hvad alle synes om det, fortæller Thomas Gullbæk Jørgensen i en pressemeddelelse.

Inden længe vil menukortet blive tilgængelig på billundgastropub.dk.

Annonce

Pubquiz, musik og events

Gastropubben bliver andet og mere end et spisested. Pubquiz, særarrangementer og musik vil også finde vej ind i de nye lokaler.

- Dagen efter vi havde ønsket os en quizmaster i avisen, tog Thomas Mørkenborg kontakt til mig, og vi har virkelig fået et godt samarbejde op at køre, både om quizaftner, events og musik. Vi er utrolig glade og taknemmelige for at Mørkenborg, med hans viden og store netværk vil være en del af teamet og skabe gode oplevelser for vores gæster, når vi åbner.


Dagen efter vi havde ønsket os en quizmaster i avisen, tog Thomas Mørkenborg kontakt til mig, og vi har virkelig fået et godt samarbejde op at køre, både om quizaftner, events og musik

Thomas Gullbæk Jørgensen, ejer af Billund Gastropub


Quizmasteren er ikke den eneste, der har tiltrådt holdet, som skal skabe Billunds nye pub. Jari Toftkjær Sørensen træder ind i rollen som "front line manager". Jari har bred erfaring indenfor salg og service, restaurant og turisme og vil tiltræde sin stilling inden åbningen som en del af åbningsteamet.

- Vi er utrolig glade og stolte over at have Jari med på holdet, hans erfaring og baggrund bliver en vigtig del af den succes, vi håber at skabe for vores gæster og besøgende i Billund, og vi glæder os over, at han skal lede teamet i pubben, Thomas Gullbæk Jørgensen, der også søger souschef og kokke til køkkenet.

Billund Gastropub har en central placering på det nye Butikstorvet ved Lego House og vil kunne byde sine gæster velkommen i lokaler over to plan samt udeservering og tagterrasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce