Annonce
forside

Gav 500 kr. uden at have et juletræ: Juletræsindsamling satte rekord i Bramming

Amanda, Ida, Cecilie, Emilie, Josefine og Naya var blot nogle af de mange ungdomsspillere fra Bramming Boldklub, der hjalp til med at samle juletræer ind lørdag i Bramming. Blandt andet gjorde deres indsats, at klubben tjente mere end 18.000 kr. til klubbens ungdomsarbejde. Foto: Kåre Welinder

For tredje år i træk satte Bramming Boldklub rekord ved indsamling af juletræer. Omkring 65 børn og forældre deltog ved indsamlingen, der indbragte et stort beløb til klubbens ungdomsafdeling. Selv folk uden et juletræ gav store beløb.

Annonce

Bramming: I mere end 25 år har Bramming Boldklub samlet juletræer ind i Bramming i begyndelsen af det nye år, og således blev også dette års slidte juletræer kørt på genbrug af to drengehold og et pigehold fra Bramming Boldklub med tilhørende forældre.

I alt var omkring 65 personer med på dagen, og for tredje år i træk blev der sat rekord i, hvor mange penge der blev indsamlet.

Det koster 20 kr. af få afhentet sit juletræ, men Christian Juhl, der står for koordineringen af indsamlingsruterne, forklarer, at det kun er sådan i teorien, for når bilerne med trailere kommer tilbage til Bramming Boldklubs klubhus, så er virkeligheden ofte en lidt anden.

- Der er utroligt mange, der giver ekstra penge for at støtte det gode formål, pengene går til, siger Christian Juhl og forklarer, hvordan det indsamlede rekordbeløb på 18.620 kr. går til et ungdomsstævne i ind- eller udland.

En trailerfuld piger var i hvert fald vidner til, hvordan beløbet kunne komme så højt op, når man regner med, at der er indsamlet omkring 600 juletræer.

- Der var en, der gav os 500 kr., uden at han overhovedet havde et træ, fortalte Naya, der samlede ind sammen med Amanda, Ida, Cecilie, Emilie og Josefine, inden de hoppede ned fra traileren og forsvandt ind klubhuset til pølser og sodavand.

Christian Juhl forklarer, hvordan opbakningen fra forældre er rigtig stor. Måske fordi, det hele kan gøres på blot 2-3 timer, og Christian Juhl er selv anden generation som juletræskoordinator, idet han for få år siden overtog tjansen efter sin far.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

31-årig mand erkender at have slået gravid kvinde ihjel

Annonce