Annonce
Aabenraa

Gaver nej tak: Støt SønderjyskE i stedet for

Meldgaard-familien har i anledning af 50 års jubilæet været i studiet og lavet fem små film, der på underholdende vis fortæller om firmaets historie. De fire første er allerede lagt ud på både firmaets hjemmeside og Facebook-side. Femte og sidste del bliver - sammen med den store jubilæumstale - offentligt på dagen for jubilæet. Privatfoto
I stedet for gaver i forbindelse med virksomhedens 50 års jubilæum ønsker Meldgaard-ejere, at man støtter SønderjyskE via en indsamling, man har startet.
Annonce

Aabenraa: Meldgaard er allerede en af SønderjyskE's hovedsponsorer, og nu giver den familieejede Aabenraa-virksomhed endnu en håndsrækning til det trængte elitesportssamarbejde.

Fredag den 1. maj er det 50 år siden, Peder og Margit Meldgaard lagde den spæde grund til det, der i dag har vokset sig til en stor forretning overtaget af børnene Henrik, Line og Lasse Melgaard. På grund af coronakrisen er den store festivitas, der ellers var planlagt, aflyst, men familien har alligevel fået henvendelser om ønsker i forbindelse med jubilæet.

Og herfra er der to store ønsker, fortæller de tre søskende.

- Vi ønsker os, at det går godt for SønderjyskE. Så i stedet for en gave til os, laver vi en indsamling, hvor hele beløbet udbetales til SønderjyskE, oplyser de. Pengene skal sættes ind på konto: 7751 2001445 mærket "Jubilæumsgave".

Annonce

Kom forbi og dyt

Ønske nummer to koster ikke noget - andet end tid og lidt brændstof.

For at markere dagen bare en lille smule har de tre ejere besluttet, at kontorpersonalet 1. maj kl. 10.30 samles til fællessang foran administrationsbygningen på Askelund 10.

Og det vil der være mulighed for at deltage i - på afstand.

- Er du i nærheden, og vil du være med til at gøre dagen ekstra festlig for firmaet og familien Meldgaard, vil det glæde os, hvis du kører forbi, vinker ud af vinduet og giver et dyt, lyder opfordringen med en praktisk information om, at indkørsel skal ske fra den ende af Askelund, hvor Abena ligger, mens man bliver ledt ud på Gammel Ribevej, når man har vinket og dyttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce