Annonce
Aabenraa

Gazzværket om upassende gæster: Folk skulle lige vænne sig til at gå i byen igen

Indehaveren af Gazzværket, Hasse Eduard, fortæller, at både gæster og personale lige skulle vænne sig til, at man kan gå i byen igen. Arkivfoto: Mette Christine Schulz
Fox and Hounds i Aabenraa har efter genåbningen tiltagende problemer med gæster, der ikke kan opføre sig ordentligt. Andre barer i byen har svært ved at genkende problemet.

Aabenraa: Gæster, der har svært ved at opføre sig ordentligt over for personalet, er blevet et stigende problem på Fox and Hounds i Aabenraa efter genåbningen.

Det har, som man kunne læse i JydskeVestkysten tirsdag, fået indehaveren Helle Taulbjerg til at indføre nultolerance over for de få, der ødelægger det for flertallet. Fremover vil folk derfor blive bortvist, hvis de ikke kan opføre sig ordentligt, og hvis man først er blevet bortvist, behøver man ikke at komme igen.

Dråben, der fik bægeret til at løbe over for Helle Taulbjerg, var en episode lørdag, hvor nogle gæster svinede personalet til, fordi de mente, der gik for lang tid med at få den bestilte mad.

Annonce

Problemet på Fox and Hounds er dog ikke umiddelbart noget, man kan nikke genkendende til på andre barer i Aabenraa.

- De første par weekender efter genåbningen var der nogle mennesker, der ikke lige vidste, hvordan man opfører sig i byen, men de havde jo nærmest heller ikke været i byen i to år. Vi skulle også lige vænne os til at tackle kunderne igen. Det blev dog hurtigt normalt, siger Hasse Eduard, der er indehaver af Gazzværket i Aabenraa, og tilføjer, at han ikke ved, om det gør en forskel, når der er mad involveret.

Folk har glædet sig

Ifølge indehaveren af Gazzværket er gæsterne generelt søde og rare, og han er ikke i tvivl om, at de har glædet sig til at kunne feste igen.

- Nu kommer julefrokosterne så snart, og der vil komme mennesker i byen, der ikke er vant til det, men det vil vi håndtere, som vi plejer, siger Hasse Eduard, der var lidt i tvivl om, hvilke forventninger han skulle have efter genåbningen.

- Jeg kan bare sige, at det er gået rigtig godt, og gæsterne kommer tidligere, end de plejer, siger han.

Ifølge indehaveren af baren Marley's opfører gæsterne sig ganske fornuftigt. Arkivfoto: Henrik Dürr

Den nyeste bar i Aabenraa hedder Marley's, og den åbnede nærmest på samme tidspunkt som genåbningen. Derfor er der ikke rigtigt noget sammenligningsgrundlag, men indehaveren har ikke de store problemer med gæsterne.

- Gæsterne opfører sig ganske fornuftigt, men vi kører også nultolerance på Marley's, siger Filip Stoof Taulborg Hansen.

De første par weekender efter genåbningen var der nogle mennesker, der ikke lige vidste, hvordan man opfører sig i byen.

Hasse Eduard, indehaver af Gazzværket

Marley's havde dog en episode i lørdags, hvor der måtte tales med store bogstaver.

- En gæst tog en kvindelig gæst på røven. Han fik så at vide, at det var første og sidste gang, han gjorde det, og så gik han efter en halv times tid, siger Filip Stoof Taulborg Hansen.

Annonce

Taknemmelige gæster

Butikken og baren Malt & Grape på gågaden i Aabenraa har både været igennem nedlukninger, restriktioner og genåbninger, og her har man følt en stor trang fra lokalsamfundet til at hjælpe og støtte.

- Efter genåbningen har vi oplevet både tålmodige, hjælpsomme og taknemmelige gæster, som er med til at skabe en god stemning. Desuden oplever vi en stor forståelse for travlhed, både når vi har mange kunder i butikken og gæster i baren, siger Christoffer Beck, der er direktør for Malt & Grape.

Direktøren for Malt & Grape, Christoffer Beck, oplever en stor forståelse for travlhed. Arkivfoto: Mette Christine Schulz
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Efter tre brud på ryggen: Kommune efterlader Kathrine uden indtægt

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Jan-Erik gik selvstændig: - Da jeg fyldte 51 meldte en bunke spørgsmål sig, hvad ville jeg egentlig med livet?

Esbjerg For abonnenter

Bevaringsværdigt hus kan blive dit for 250.000 kroner: Se video fra hus, der har stået tomt i næsten 20 år

Esbjerg For abonnenter

Legendarisk værtshus satte bårebuket for populær spareklub: Hvorfor kvæler banken så godt et tiltag?

Team Esbjerg

Derfor vandt Team Esbjerg søndagens topbrag i Champions League: Se videoanalysen lige her

Morten Messerschmidt ny formand for Dansk Folkeparti

Sydjylland For abonnenter

Først blev han udnævnt til kronprins, siden blev han 'landsforvist': Søndag kan sønderjysk DF-darling stryge til tops i partiet

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Sønderborg

Åbner kæmpe møbel- og havemøbelcenter

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Kolding For abonnenter

Maria er hjemmehjælps-præst og taler med de ældre om dødsangst, sorg, savn og ensomhed

Sønderborg For abonnenter

Blå Ellen har trukket det grønne kort: Byrådsarbejdet skal ud til alle kommunens borgere

Navne

Jens og Anna er de mest populære navne her: Er dit navn også på top50-listen?

Annonce