Annonce
Læserbrev

Geil - du mister troværdigheden

Læserbrev: Nu har du også sanktioneret metoder, så kommunen nærmer sig stasi-metoder i forhold til overvågning af mig. Hvis man sætter ansatte til at overvåge en politikeres facebook-profil dagligt, så er det ikke lovligt men direkte ulovlig overvågning. Nu finder du pludselig på, at kommunaldirektøren og du er nød til at politianmelde mig, fordi ellers er der ingen, der vil arbejde for Haderslev Kommune – påstanden er total vrøvl og opfundet til lejligheden. Jeg var en rimelig vellidt og fagligt anerkendt personalechef i Vojens Kommune i 16 år, og Vojens havde et noget bedre ry end Haderslev Kommune ved de faglige organisationer. Jeg har nævnt 4 ansatte på gulvplan ved navns nævnelse i medierne. De 2 jeg nævnte i 2016 var grundet usandheder og kontrolfunktioner, og jeg har siden fået beklagelser for denne adfærd fra ledere. Den sidste ansatte jeg nævnte navnet på – efter at det var besluttet, at jeg skulle politianmeldes – var en offentlig kendt person, grundet flere artikler om hendes virke de seneste år. Jeg har citeret hende for følgende fra første samtaler: ”Nu starter afhøringen” - ”Jeg er en myndighedsperson, så lyver du, bliver dine børn tvangsfjernet, og du kommer i fængsel” - ”Du kan aldrig vide, hvornår vi kommer på besøg, eller hvor vi opholder os.” - ”Vi sørger for, at dit barns far mister sit job”. Hun har også overtrådt sin tavshedspligt.

I fremtiden vil jeg ikke gå efter ansatte, der opfører sig uanstændigt, men jeg vil gå efter chefen grundet manglende personaletilsyn. Med din politianmeldelse af mig har du sanktioneret den ansattes adfærd overfor borgere i din kommune. Har du og kommunaldirektøren virkelig mistet al anstændighed og pli overfor borgerne i jeres indædte kamp for at bakke nogle få uheldige ansatte op med alle midler? Prøv engang at komme ned til virkeligheden og tag en snak med nogen af de trængte borgere i din kommune, så du kan få lidt indsigt i almindelige menneskers hverdag. Det vil klæde dig. Din omgang med andre folks penge er pinlig – og det er ikke noget nyt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Sydjylland

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Kolding

Spareforslag for 20 millioner kroner: Længere pauser, mindre undervisning og dyrere SFO

Annonce