Annonce
Vejen

Genåbning udendørs: Vejen Idrætscenter skruer op for aktiviteterne

Onsdag var en god dag for udendørs-idrætten ved Vejen Idrætscenter. Fra på mandag lempes corona-restriktionerne nemlig for den organiserede idræt udendørs. Direktør Jakob Sander og VIC forsøger også at tænke indendørs-idrætten udendørs.
Vejen Idrætscenter tænker over, hvordan indendørs-idrætter kan flyttes udendørs, indtil der lempes yderligere på corona-restriktionerne.

Vejen: Onsdag var en god dag for Vejen Idrætscenter, selv om det også gav ekstra mødeaktivitet og travlhed for direktør Jakob Sander. Fra 1. marts må den organiserede idræt nemlig samle op til 25 personer udendørs mod de nuværende fem.

- Det er rigtigt godt, at der nu kommer ekstra gang i den udendørs idræt. Alle har godt af at komme i gang igen. Så mangler vi lige, at de indendørs arealer må benyttes til andet end testning, og vi snart må genåbne svømmehallen, siger Jakob Sander.


Annonce

Det er rigtigt godt, at der nu kommer ekstra gang i den udendørs idræt.

Jakob Sander, direktør i Vejen Idrætscenter


Vejen Idrætscenter trækker lige vejret og maner til ro, indtil der kommer ekstra information fra diverse brancheforeninger og idrætsforbund om, hvad man må og ikke må, inden der meldes detaljeret ud.

- Det tænker jeg vil ske i løbet af eftermiddagen og i aften (onsdag, red.), siger Jakob Sander.

Rent praktisk betyder ændringerne, at den organiserede idræt nu må være 24 deltagere plus en instruktør/træner udendørs i stedet for 4+1.

Og med lidt hovedregning, så kommer antallet 25 til at gøre ekstra godt for fodbolden. To hold på 11 spillere, to trænere og en dommer, giver nemlig det magiske tal 25 i forhold til de 20, der blev meldt ud fra ekspertgruppen mandag.

- Og så er vi i gang med at tænke, hvordan indendørs-idrætter kan foregå udendørs. Vi er i tæt dialog med foreningerne og regner med allerede i morgen (torsdag, red.) at kunne melde noget ud, siger Jakob Sander.


Vi er i gang med at tænke, hvordan indendørs-idrætter kan foregå udendørs. Vi er i tæt dialog med foreningerne og regner med allerede torsdag at kunne melde noget ud.

Jakob Sander, direktør for Vejen Idrætscenter


Stor innovation

Innovationen er stor hos Vejen Idrætscenter. I forvejen er der åbent for udendørsaktiviteter i padel, tennis og fodbold i hal 6. Og holdtræning i VIC Jump, Tabata, Dance it out, Bodytoning med mere.

- I næste uge introducerer vi også vinterbadning, siger Jakob Sander.

Udendørs roning er også på programmet - altså i romaskiner.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce