Annonce
Billund

Genbrugsbeholdere skal have nye låg

Lågene til de todelte 240-liters genbrugsbeholdere har vist sig at gå for let i stykker. Derfor vil Billund Kommune nu udskifte dem. Foto: Billund Kommune
Lågene på de grønne genbrugsbeholdere går for let i stykker. Derfor har Billund Kommune besluttet at udskifte dem. Det vil ske hen over foråret.

Billund Kommune: De borgere, der har en todelt 240-liters genbrugsbeholder kan se frem til, at låget i løbet af den kommende tid vil blive udskiftet. Årsagen er, at lågene på genbrugsbeholderen har vist sig ikke at være specielt holdbar og lidt for let gå i stykker, og derfor har Billund Kommune besluttet, at samtlige låg på genbrugsbeholderne skal udskiftes.

Det er især i forbindelse med, at genbrugsbeholderne er blevet tømt, at mange af dem er gået i stykker, og det har Billund Kommune derfor valgt at tage konsekvensen af.

Genbrugsmedarbejderne i kommunen er allerede begyndt at udskifte de mange låg, der er på genbrugsbeholderne. Det er beboerne i Billund og Grindsted, der først vil opleve, at lågene bliver skiftet, og herefter vil arbejdet fortsætte i de mindre byer i kommunen.

Annonce

Tager tre-fire måneder

Udskiftningen vil formentlig komme til at foregå over en rum tid.

- Antallet af medarbejdere hos os er ikke det samme som antallet af skrældemænd, og udskiftningen vil derfor kun blive gjort de dage, hvor der er medarbejdere fri til arbejdet, fortæller Peter Skov, der er driftsleder i afdelingen affald og genbrug, via en pressemeddelelse.

Driftslederen forventer, at udskiftningen af de mange låg vil komme til at tage det meste af foråret. Han kan ikke sige noget nærmere om, hvornår de enkelte borgere vil få udskiftet deres låg, men han understreger, at det vil være til stor hjælp for kommunen, hvis alle borgere med en todelt 240-liters genbrugsbeholder lader den stå synligt, indtil den har fået nyt låg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce