Annonce
Aabenraa

Genbrugspladser åbner igen: Forvent kø

Tirsdag er det igen muligt at komme af med sit affald på genbrugspladsen i Aabenraa. Arkivfoto: Poul F. Skøtt
Tirsdag åbner Arwos igen op for genbrugspladserne i Aabenraa Kommune, og der skal forventes kø.
Annonce

Aabenraa: Tirsdag den 31. marts genåbner Arwos genbrugspladserne i Aabenraa Kommune. Åbningen betyder, at man vender tilbage til normale åbningstider, hvilket betyder, at pladserne i Aabenraa, Padborg og Kliplev holder åbent tirsdag.

Minipladserne i Stubbæk og Løjt samt genbrugsbutikkerne er fortsat lukket frem til efter påske. Bestyrelsesformand Jens Wistoft appellerer til, at ikke alle kunder tømmer traileren tirsdag.

- For at kunne opretholde afstandskravene er der en grænse for, hvor mange vi må lukke ind ad gangen på de enkelte genbrugspladser. Derfor må man forvente kødannelse. Jeg vil kraftigt appellere til, at man – hvis det er muligt – kommer på de tidspunkter, hvor der plejer at være færrest besøgende. Der vil være mindst kø i almindelig arbejdstid i hverdagene. Og hvis man kan vente et par dage, vil det også være en stor fordel, siger Jens Wistoft i en pressemeddelelse.

Genbrugspladser

  • Åbningsdage for genbrugspladserne i Aabenraa Kommune, der genåbner tirsdag:
  • Aabenraa: Hele ugen.
  • Padborg: Hele ugen.
  • Kliplev: Tirsdag, torsdag og søndag.
  • Tumbøl: Mandag, onsdag, fredag og lørdag.
  • Kobro: Mandag, onsdag, fredag og søndag.

Flere forbrugere havde måske ønsket udvidet åbningstider i den givne situation, men det har Arwos ikke bemanding til.

- Alt disponibelt mandskab er kaldt ind, men når vi skal åbne hele genbrugspladser, kræver det bemanding eksempelvis omkring farligt affald mv. Derudover skal vi afsætte bemanding til portene, siger Jens Wistoft.

Åben plads – den ubemandede plads i Aabenraa – bliver ikke åbnet, fordi det ikke er muligt at håndhæve, hvor mange der kommer ind. Ligeledes åbner genbrugsbutikkerne heller ikke. I stedet bruges bemandingen på genbrugspladserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce