Annonce
Billund

Ubemandede genbrugspladser lukker i påsken

Borgerne har læsset alt for meget og forkert af på genbrugspladserne i Vorbasse, Sdr. Omme og Filskov. Derfor lukker de i påsken. PR-foto

Billund: Mange borgere bruger påskedagene på at gå i haven, men i de samme dage lukker de ubemandede genbrugspladser i Vorbasse, Sdr. Omme og Filskov.

Det sker, fordi der efter en ellers god start på genåbningen af genbrugspladserne i Billund Kommune er opstået store problemer med sortering og affald, der bliver læsset af ved de ubemandede genbrugspladser i Vorbasse, Sdr. Omme og Filskov.

- Forholdene på pladserne er blevet værre og værre og er nu uholdbare. Der er store mængder af henstillet affald uden for containere, hvor en væsentlig del er affaldsfraktioner, der ikke modtages på disse pladser. Herudover er affaldet meget dårlig sorteret, fortæller Karl Grundahl, der er miljøchef i Billund Kommune, i en pressemeddelelse.

Tømningen af træcontainere, brandbart og pap har været øget til daglige tømninger på pladserne, men det har ikke været nok.

- Det betyder, at vi simpelthen ikke har mandskab nok til at følge med, og derfor er vi nødt til at lukke de tre pladser i påsken, siger Miljøchef Karl Grundahl.

De tre pladser genåbner efter påske. Genbrugspladserne i Grindsted og Billund er fortsat åbne i påsken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce