Annonce
Aabenraa

Genforeningsbussen er klar til en tur mere

Genforeningsbussen og dens formidlere har allerede været på besøg på over 65 forskellige skoler, men der er stadig plads til flere. Foto: Museum Sønderjylland/Lene Esthave
I uge 50 er det stadig muligt for sønderjyske skoler at få besøg af Museums Sønderjyllands genforeningsbus.

Sønderjylland: Genforeningsbussen 2020, der har været et af Museum Sønderjyllands bidrag til genforeningsjubilæet, har allerede været rundt på mange skoler i det sønderjyske.

Men skulle der være skoler, der ærgrer sig over, at de ikke nåede at få booket et besøg i første omgang, så er der nu håb.

I uge 50 er der nemlig stadig mulighed for at få besøg af bussen og dens formidlere.

Så projektleder Helle Nordentoft håber, der er skoler, som kunne tænke sig, at bussen kiggede forbi for at give nogle af de ældste klassetrin indblik i historien for 100 år siden og diskutere, hvad det betyder for grænselandet i dag.

- Vi er glade for gennem Grænseforeningen at have fået mulighed for at give endnu flere skoler tilbud om besøg af Genforeningsbussen 2020 i jubilæumsåret. På nuværende tidspunkt har bussen kørt 125.000 kilometer og været på besøg på over 65 forskellige skoler og drøftet Genforeningen med flere end 6000 elever, siger projektlederen, der er ved at lægge sidste hånd på resten af Genforeningsbussens rute i 2020, hvor hun altså planlægger at lade bussen blive i de sønderjyske kommuner i uge 50.

www.msj.dk/hvad-indeholder-genforeningsbussen kan man læse mere om tilbuddet, eller også kan Helle Nordentoft kontaktes på tlf. 21 89 77 09.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Monika måtte aflive sin hvalp efter handel med tiltalt hunde-sælger

Annonce