Annonce
Genforeningen

Genforeningsspillet "Grænsedragning" bliver udskudt til juni 2021

Instruktør Kristian Hald har sagt ja til også at være intruktør, når "Grænsedragning" opføres i 2021 i stedet for i år. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Aabenraa: Styregruppen for genforeningsspillet "Grænsedragning" har besluttet at udskyde forestillingen til juni næste år.

- Det er en rigtig træls situation, men vi er overbeviste om, at det er det rigtige at gøre, siger formand for Sønderjydsk Forsøgsscene Ole Gaul Nilum i en pressemeddelelse.

Ole Gaul Nilum glæder sig over, at Kristian Hald har sagt ja til også til næste år at være instruktør på “Grænsedragning”.

”Grænsedragning” er Sønderjydsk Forsøgsscenes bidrag til fejringen af 100-året for Genforeningen. Det er de seks sønderjyske amatørteatre, der står bag opførelsen. Til dette stort anlagte egnsspil er der også næste år brug for ca. 85 amatørskuespillere, musikere, lyd- og scenefolk fra hele Sønderjylland.

- Vi håber naturligvis, at alle medvirkende fra i år har lyst til og mulighed for at være med igen til januar 2021, når det hele begynder forfra. Der vil blive indkaldt til et nyt informations møde i uge 2 i 2021, fortæller Ole Gaul Nilum.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce