Annonce
Kolding

Genopslag tiltrak flere ansøgere til skolelederjob

De to stillingsopslag for jobbet som skoleleder på Christiansfeld Skole har i alt givet 21 ansøgninger. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Ved at slå jobbet som skoleleder ved Christiansfeld op endnu en gang er der kommet væsentligt flere ansøgere.
Annonce

Christiansfeld: Der bliver nu flere kandidater at vælge imellem, når der skal vælges en ny skoleleder til Christiansfeld Skole.

Da det ledige job blev slået op tidligere på efteråret, kom der kun otte ansøgninger. Men eftersom Kolding Kommunes skolechef Karen Mortensen gerne så et bredere felt af ansøgere at vælge imellem, blev stillingen slået op endnu en gang.

Og det hjalp.

Karen Mortensen oplyser, at da ansøgningsfristen på det nye stillingsopslag udløb forleden, var der kommet yderligere 13 ansøgninger oveni de otte ansøgninger, der alle var blevet opretholdt fra første ansøgningsrunde.

- Nu har vi et bredere felt, så det har vist sig at være en god idé at slå stillingen op igen. Det er altid i alles interesse at få det bedste match, siger Karen Mortensen.

I næste uge skal de første samtaler med udvalgte ansøgere holdes, og Karen Mortensen håber, at den kommende skoleleder på kommunens sydligst beliggende folkeskole kan præsenteres på denne side af jul. Hun forventer, at vedkommende starter i det nye job til februar.

Jobbet som skoleleder på Christiansfeld Skole har været ledig siden 1. august, hvor den tidligere skoleleder, Poul Fremmelev, stoppede for at gå på pension. Siden da har viceskoleleder Dorte Tonnesen været konstitueret som øverste leder af skolen.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Øllebrødsslam fra Kolding Fjord kan ikke bruges til noget - fastslår rådgiver i klapansøgning til Miljøstyrelsen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce