Annonce
forside

Gensyn med to tidligere klubkammerater

HADERSLEV: Når Team Haderslev KFUM's håndboldmænd i 3. division søndag får besøg af TM Tønders ligareserver, bliver det muligt at få et gensyn med Mathias Hejsel og Edin Deronjic, der for et par sæsoner siden var en fast bestanddel af KFUM's hold. De spiller nu for Tønder.

Tager man et kig på tabellen, stiller gæsterne op som favoritter. Tønder er i top tre med 14 point, mens KFUM er nummer otte med syv.

- Tønder har et godt, ungt hold, men deres holdopstilling varierer meget, fordi de ind i mellem har mulighed for at tage ligaspillere med, siger KFUM's træner, Thomas Brix.

- Vi har haft megen modgang på grund af skader, men jeg forventer, at vi er parate fra starten, og at ærgerrigheden for at vinde er til stede, tilføjer han.

Thomas Kjems er med igen, mens Kim Larsen er tvivlsom starter.

Patrick Nottelmann, Jan Nielsen og Christian Andersen, der også alle blev skadet mod Tommerup, ventes klar.

Team Haderslev KFUM - TM Tønder

Håndbold, 3. division, mænd

Søndag klokken 14.35, Haderslev Idrætscenter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce