Annonce
Billund

GGIF arrangerer fodboldstævne for ungdommen

Der vil blive spillet fodbold i rækkerne U10-U14 i både drenge og piger, når Grindsted GIF inviterer til SportMaster Cup. Arkivfoto: Jim Hoff.

Som noget nyt vil Grindsted GIF være vært for sit eget indendørs fodboldstævne. Det foregår i sidste weekend i januar, hvor ungdomsspillere mellem 10 og 14 år dyster mod hinanden.

Annonce

Grindsted: Hvis alt går som ventet og håbet, vil Grindsted GIF i den sidste weekend i januar invitere til den første udgave af SportMaster Cup - klubbens eget fodboldstævne for fodboldspillere mellem 10 og 14 år.

Det bliver et stævne, hvor der naturligvis bliver spillet meget indendørs fodbold, men hvor børnene desuden får mulighed for en række ekstra oplevelser, når de alligevel er væk hjemmefra - eksempelvis en overnatning et stykke væk fra forældrene.

- Det er et overnatningsstævne, hvor vi både tilbyder en times bowling, en tur i svømmehallen og en omgang e-sport. Vi har også fået en afdeling af DM i freestyle herover. Så jeg synes, vi har meget at byde på udover selve fodboldstævnet, fortæller stævneleder Johnny Andersen.

Både drenge og piger

Der vil til SportMaster Cup blive spillet i rækkerne U10-U14 hos både drenge og piger.

Det er 6. januar, der er sat som sidste frist for tilmelding.

I lokalområdet er der desuden Lalandia Cup, som finder sted den første weekend i marts. Det er et stævne, som er arrangeret af Filskov IF.

Annonce

Tror på mange tilmeldinger

Endnu er der ikke kommet flere tilmeldinger, end de kan tælles på fingrene, men sidste tilmeldingsfrist er også først på den anden side af nytår. Derfor skal det nok komme, vurderer stævnelederen.

- Vi havde måske gerne set, at det gik lidt hurtigere med tilmeldingerne, men jeg tror ikke, det er unormalt, når det er første gang, vi holder stævne, og når vi differentierer os så meget fra andre stævner, siger Johnny Andersen, der har fået henvendelser fra klubber på både Sjælland, Fyn og i Sønderjylland.

- Når holdene først begynder at melde sig på, tror jeg også, at der kommer flere. Det er i hvert fald vores overbevisning, siger han.

Annonce

Håber på 300-500 deltagere

Den traditionelle form for indendørs fodbold har de seneste år været under pres, dels fra det nye spil futsal, men også fordi de mange kunstgræsbaner, som skyder op alle vegne, gør det muligt at spille udendørs fodbold hele året. Der er dog indendørs fodbold nok til et nyt stævne, lyder vurderingen i Grindsted.

- Hvis vi ender med at have mellem 300 og 500 deltagere, er vi tilfredse. Men på længere sigt er målet at komme op over 1000, siger Johnny Andersen.

Deltagerne vil blive indkvarteret på Lynghedeskolen eller på Grindsted Erhvervsskole.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce