Annonce
Billund

GGIF får ny målmand fra Fredericia

Grindsted: Fra sommeren bliver den 22-årige målmand Christian Wetche en del af GGIF's bedste herrehold i 2. division.

Christian har spillet hele sit liv i Fredericia HK og har de seneste år fungeret som 3. målmand på 1. divisionsholdet, hvor han primært har spillet kampe for 2. holdet, men i perioder også fået kampe i 1. division.

- Jeg har været utroligt glad for mine år i Fredericia HK, men føler at det er tid til at komme ud og få en større rolle på et førstehold, hvis jeg skal fortsætte min udvikling. Projektet i Grindsted tiltaler mig utrolig meget, og jeg hører, der er en rigtig god træningskultur og ikke mindst en fantastisk lokal opbakning omkring holdet, udtaler Christian Wetche i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at vi er nået til et niveau, hvor vi også kan tiltrække talenter udefra til holdet. Christian er meget dedikeret, og jeg er helt sikker på, at han vil falde godt ind i truppen, siger træner Flemming Pedersen.

Christian bliver færdiguddannet elektriker til sommer og vil fortsat være bosat i Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce