Annonce
Billund

GGIF Håndbold stiller med stærkt U 18 herrehold

Jacob Vinholt Pedersen skal træne det nye U 18 hold i Grindsted. Han har bla. fungeret som ungdomstræner i Kolding IF og været med til at sikre klubben U16 DM guld og U18 DM bronze. I dag er flere af spillerne at finde i 888-ligaen og 1.division. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

I samarbejde med IKA er det lykkedes at etablere fundamentet til et U 18 hold, som kommer i forlængelse af det succesfulde herre-senior projekt.

Grindsted: Fra den kommende sæson vil der også være et U18 herrehold i GGIF regi. I samarbejde med IKA er det nemlig lykkedes at etablere fundamentet til et U18 hold i forlængelse af det succesfulde herre-senior projekt, som begyndte for to år siden og for kort tid siden kulminerede med en oprykning til 2.division. Michael Steen-Andersen, formand for GGIF Håndbold, glæder sig:

- Vi er rigtig glade for, at vi nu også kan have et U18 hold i klubben og har oplevet rigtig positiv interesse for projektet. Specielt har der været et rigtig godt samarbejde med Billund IF, så vi sikrer, at vi i kommunen har et tilbud til alle, uanset om man vil den elitære vej, eller man vil træne to gange om ugen, siger han i en pressemeddelelse fra GGIF Håndbold og IKA. Foreløbig er der en stamme på otte spillere og desuden dialog med tre-fire mere, som er interesserede i at være en del af holdet.

Annonce

Blandet hold

Holdet vil bestå af en god blanding af spillere, som flytter ind på akademiet på Tyttebærvej. Desuden er der enkelte, som vil pendle frem, samt en gruppe lokale drenge, som med den ekstra træning forventes at kunne tage store skridt, som man har set det med Nicklas Bjørn, Magnus Idorn og Rasmus Jakobsen på senior-holdet.U18 holdet vil træne tæt sammen med 2.divisions herrerne, så de unge kan lære af seniorerne. Målet er i løbet af nogle år at få nogle af de unge spillere at se på 1. holdet.

Jacob træner

Jacob Vinholt Pedersen, som i år har været at finde i GGIF som spillende assistenttræner for 3. divisionsherrerne, er ansat til at træne holdet. Han er til sommer færdiguddannet cand.scient i konkurrence og eliteidræt og har tidligere spillet håndboldliga for KIF Kolding København og SønderjyskE og har samtidig fungeret som ungdomstræner i Kolding IF.

Derudover vil Jacob fra sommer bosætte sig i Grindsted på Tyttebærvej, hvor IKA etablerer et akademi. Fem af af spillerne til holdet kommer herfra. Derudover vil Jacob være et gennemgående led både i IKA-træningerne, klubtræningerne og den fysiske træning. - Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang med arbejdet, og jeg synes allerede, vi har fået samlet en god gruppe af spillere, som har et stort potentiale og er indstillede på at arbejde hårdt for tingene. Alle drengene har forpligtet sig til både at være en del af holdet og følge IKA-træningen samtidig, siger Jacob Vinholt Pedersen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce