Annonce
forside

GGIF har stadig maksimumspoint i 3. division

Grindsted GIF ligger fortsat nr. 1 i 3. division med 15 sejre i lige så mange kampe. I weekenden var det Tvis, som fik tæv. Arkivfoto: Jacob Schultz.

Grindsted: De lokale håndboldherrer ligger stadig suverænt i toppen af 3. division med 15 sejre i lige så mange kampe. I weekenden gik det ud over Tvis Holstebro, som i Vestjylland blev besejret med de overbevisende cifre 29-19.

Hjemmeholdet er reserver til ligaholdet, og det var i dagens anledning blevet forstærket med et par spillere, som er vant til at spille på et højere niveau. Det skræmte dog ikke Grindsted-spillerne, som fra starten tog teten og med aggressivt forsvarsspil og tempofyldt angrebsspil sørgede for at være foran med 14-10 ved pausen.

Annonce

Hjemmekamp på søndag

Det solide forsvarsspil fortsatte i 2. halvleg, og med Rasmus Jakobsen som en sikker sidste skanse i målet, kunne Grindsted GIF som kampen skred frem trække stille og roligt fra hjemmeholdet.

Kampen endte derfor med en sikker sejr på hele 10 mål. Grindsteds topscorer blev Nikolaj Svalastog med seks scoringer.

Næste hjemmekamp er på søndag klokken 14.10, når Vildbjerg KFUM gæster Lynghallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce