Annonce
Sport

GGIF klar til lokalbrag i håndbold

I foråret endte det med Give-sejr, da Give og Grindsted mødtes i Ikærhallen. Denne gang er det Grindsted, der har fordel af hjemmebane. Arkivfoto: Jim Hoff
Søndag eftermiddag kommer lokalrivalerne fra HK Give Fremad på besøg i Lynghallen i Grindsted. Holdenes seneste møde i foråret endte med en Give-sejr, men denne gang skulle det gerne blive anderledes.

Grindsted: Søndag er der et vaskeægte lokalbrag på menuen, når HK Give Fremad kommer på besøg i Lynghallen i Grindsted til et opgør i håndboldens 2. division.

Grindsted GIF har store ambitioner inden for håndboldsporten, hvor målet på sigt er at spille sig op i 1. division. Sæsonen er blevet indledt ganske godt, da sæsonens første tre kampe har resulteret i tre sejre. Knap så godt er gæsterne fra Give kommet fra land, da de blot har hevet en enkelt sejr i land, mens deres to øvrige kampe er endt med relativt klare nederlag.

Gennem en længere årrække er det Give, der har været håndboldens storebror i området, da klubben har været repræsenteret i divisionerne. Grindsted er dermed blot i gang med sin anden sæson som divisionsklub, og her rækker ambitionerne altså til mere end blot en placering i 2. division.

Annonce

Samarbejde

Redaktionen bringer denne foromtale i samarbejde med GGIF Håndbold, som selv har skrevet foromtalen.

Ting skal forbedres

Grindsted-træner Flemming Pedersen ser frem til søndagens lokalopgør, og han er trods tre sejre i tre kampe klar over, at der fortsat er ting, som skal forbedres.

- Sidste weekends sejr over Faaborg viste, at vi nærmer os det ønskede niveau i defensiven. Til gengæld har vi stadig indkøringsvanskeligheder i offensiven, siger Flemming Pedersen, som dog ikke ligger søvnløs, fordi tingene ikke har fungeret, som man kunne have ønsket sig.

- Det er på ingen måde alarmerende eller overraskende. Vi har fået mange nye offensive kompetencer i forhold til sidste år, og derfor tager det lidt tid, inden vi kan udnytte potentialet fuldt. De sidste 14 dages træning, skulle gerne have højnet sammenhængskraften i vores angreb, og vi ser frem til vise det frem mod Give, siger Flemming Pedersen.

Kvinderne varmer op

Opgøret mellem Grindsted GIF og HK Give Fremad bliver fløjtet i gang klokken 16. Forinden er der mulighed for at se Grindsted GIF's bedste kvindehold i aktion. Holdet, der optræder i 3. division, har fået en noget kedelig start på sæsonen, da de første fire kampe alle er resulteret i nederlag.

GGIF spiller kl. 14.15 mod Lemvig Nissum Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce