Annonce
Sport

GGIF kom godt fra start: Tævede vestjyske gæster

Hjalmar Andersen nettede tre gange, da Grindsted GIF tirsdag aften kom godt fra start i 2. division. SGI Håndbold fra Esbjerg blev sendt hjem til Vestjylland med et nederlag på 30-19. Arkivfoto: Jacob Schultz.
Med en stensikker sejr lagde håndboldherrerne fra Grindsted GIF godt fra land i den nye sæson i 2. division.
Annonce

Grindsted: De lokale håndbolddrenge fra Grindsted GIF kom godt fra start med den nye sæson i 2. division. Tirsdag aften spillede holdet den første kamp i den nye sæson, og der blev delt øretæver, da SGI Håndbold fra Esbjerg kom besøg i Lynghallen i Grindsted.

GGIF'erne lod sig ikke imponere af, at SGI som andethold til Ribe-Esbjergs ligahold har muligheden for at have nogle væsentligt stærkere spillere på holdet. SGI blev i sidste ende sendt hjem til Vestjylland med en stort nederlag på hele 11 mål, da Grindsted løb med sejren på 30-19.

Allerede fra begyndelsen havde gæsterne vanskeligt ved at holde det høje tempo, som hjemmeholdet satte. Det betød, at GGIF fik scoret en masse mål på kontra, samtidig med at gæsterne blev tappet for kræfter.

Hjemmeholdet fik hurtigt slået et mindre hul, som blev større gennem halvlegen. Det var kun, fordi 1. halvleg blev afsluttet lidt sløjt, at hjemmeholdet "kun" var foran med 16-11 ved pausen.

Grindsted målscorere

Daniel Jørgensen - 8 mål

.

Jesper Chapion - 5 mål.

Nikolaj Svalastog - 4 mål.

Thomas Theilgaard - 3 mål.

Nicklas Bjørn Jensen - 3 mål.

Hjalmar Andersen - 3 mål.

Emil Larsen - 1 mål.

Grindsteds to målmænd, Christian Wetche og Rune Norup, bidrog desuden med 19 redninger.

Annonce

En god start

Også i 2. halvleg var der klasseforskel på de to mandskaber, og da Grindsted i løbet af en kort periode formåede at udbygge føringen fra 20-15 til 26-15, var gæsterne knækket, og det var blot et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive.

- Det var en god start til os, og det er altid glædeligt, at vi vinder så sikkert, når mange mennesker vælger at bruge deres tirsdag aften i Lynghallen. Vi kan dog stadigvæk se, at vi har nogle områder, hvor vi kan forbedre os. Vi kan stadig hente lidt mere på vores kontrafase og vores spil mod offensivt forsvar, men overordnet var det en god præstation, og det var dejligt, at alle spillere bidrog til sejren, lød det efterfølgende fra træner Flemming Pedersen.

Søndag eftermiddag skal grindsted GIF igen op mod ligareserver, når spillerbussen kører til Skjern. Næste hjemmekamp er søndag den 6. oktober, hvor Faaborg ØH, der forventeligt er et af de bedste hold i rækken, kommer på besøg i Lynghallen til en kamp, der bliver fløjtet i gang klokken 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce