Annonce
Sport

GGIF led sæsonens første pointtab

Hjalmar Andersen blev sammen med Frederik Nielsen Grindsteds topscorer i 28-28-kampen mod GOG. Begge spillere scorede seks gange. Arkivfoto: Jacob Schultz
Det lugtede meget af en sejr, men til slut fik GOG udlignet til 28-28. Dermed led Grindsted GIF sæsonens første pointtab i 2. division.
Annonce

Grindsted: Der var dramatik for alle pengene, da de bedste håndboldherrer fra Grindsted GIF søndag eftermiddag led sæsonens første pointtab. Det foregik på Sydfyn, hvor GOG formåede at udligne på straffekast, efter tiden var gået, til kampens slutresultat 28-28.

Slutningen blev en anelse hektisk, da Grindsted med et halvt minut tilbage fik bragt sig foran med en enkelt kasse. GOG's sidste forsøg på udligning blev umiddelbart afværget, men dommerne mente, at Grindsted-målmand Christian Wetche holdt fast i bolden, da han kastede sig efter den løse returbold. Resultatet af det blev rødt kort til Grindsted-målmanden og straffekast til GOG, efter tiden var fået. Derfor endte opgøret 28-28.

- Vi skal være tilfredse med det ene point, selvom de udligner efter tid, men vi skal forholde os kritiske til vores præstation Den var præget af alt for mange individuelle fejl, primært i angrebet, hvor vi uprovokeret igangsætter seks kontraangreb til dem samt en scoring i tomt mål, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

Grindsteds målscorere

Hjalmar Andersen - 6 mål

Frederik Nielsen - 6 mål

Thomas Theilgaard - 4 mål

Bjarke Nybo - 3 mål

Emil Larsen - 3 mål

Jacob Pedersen - 2 mål

Daniel Jørgensen - 2 mål

Jesper Chapion - 2 mål

Rolf Ravn - 1 mål

Annonce

Stadig tophold

Efter syv sejre på stribe var opgøret på Fyn Grindsteds første pointtab i sæsonen. Det ændrer dog ikke ved, at holdet i denne sæson spiller med om de sjove pladser i tabellen, hvilket især torsdagens sejr over Rækker Mølle KFUM slog fast. Netop den kamp kan dog have været medvirkende til, at ikke alt forløb helt efter planen i søndagens kamp.

- Jeg syntes, mange af de spillere, der har båret holdet den seneste uge, rammer under normalt niveau. Til gengæld kan jeg glæde mig over, at stregspillet virkede godt, siger Flemming Pedersen, der kunne se Hjalmar Andersen og Frederik Nielsen dele Grindsteds topscorerværdighed med hver seks scoringer.

Annonce

Hjemmekamp om to uger

Grindsted GIF's næste kamp er den 24. november, hvor HEI, Skæring kommer på besøg i Lynghallen.

GGIF-kvinderne, der ligger på sidstepladsen i 3. division, spiller på hjemmebane allerede på onsdag. Her er hjemmebanen rykket til Magion, hvor Struer Håndbold kommer på besøg klokken 19.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce