Annonce
Billund

GGIF mister håndboldtalenter til Give

Benjamin Søbye og Philip Glud Jørgensen har valgt at udvikle deres håndboldtalenter i HK Give Fremad. Foto: HK Give Fremad
Benjamin Søbye og Philip Glud Jørgensen, der begge spillede på Grindsteds U19 ligamandskab i sæsonen 2019-20, flytter klub.
Annonce

Give/Grindsted: GGIF Håndbold mister i den kommende sæson to talenter.

Der er tale om Benjamin Søbye og Philip Glud Jørgensen, der begge har været centrale figurer på Grindsteds U19-ligahold de seneste par sæsoner.

Begge spillere har været en del af IKA Billund (Idræts- og Kulturakademiet i Billund Kommune), hvor man i tæt samarbejde med GGIF håndbold arbejder med talentudvikling.

Fra den kommende sæson spiller de dog begge i Give, hvor de begge øjner spilletid på 2. divisionsholdet.

Annonce

Det handler om udvikling og spilletid

Tilvalget af Give frem for at blive hos Grindsted, der rykkede op i 1. division i foråret, handler for begge de to unge talenter om udvikling, spilletid og et godt træningsmiljø.

- Jeg har valgt at spille i HK Give Fremad på grund af deres brug og udvikling af unge spillere. At spille her i klubben ser jeg derfor som en stor mulighed for mig personligt for at fortsætte min sportslige udvikling og blive seniorspiller, siger Philip Glud Jørgensen.

Netop i forhold til spilletid og udviklingsmuligheder ligger den hurtige fløjspiller meget på linje med Benjamin Søbye.

- Jeg ser HK Give Fremad som en klub, hvor jeg kan få de nye udfordringer, jeg har søgt. Jeg er sikker på, at jeg i Give kan udvikle mig både som person og håndboldspiller, og den vej rundt arbejde frem mod det mål, som mange unge håndboldspillere har, nemlig at kunne leve af det man elsker, konstaterer Benjamin Søbye.


Jeg har valgt at spille i HK Give Fremad på grund af deres brug og udvikling af unge spillere. At spille her i klubben ser jeg derfor som en stor mulighed for mig personligt for at fortsætte min sportslige udvikling og blive seniorspiller

Philip Glud Jørgensen, ny spiller i Give
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce