Annonce
Sport

GGIF overvintrer på førstepladsen efter storsejr over Silkeborg

Grindsted GIF holder juleferie på 1. pladsen i 2. division. Arkivfoto: Martin Ravn
Det blev torsdag til en overbevisende sejr hjemme i Grindsted over Silkeborg. Derfor kan GGIF holde julepause på 1. pladsen i 2. division.

Grindsted: Torsdag aften blev den sidste kamp i 2019 for GGIF’s 2. divisionsherrer spillet.

Hjemme i Lynghallen blev det til en sejr over rækkens bundhold, Silkeborg Voel, på 33-21. Hermed kan GGIF sætte et flot punktum efter at have mødt alle hold i rækken. Kun et enkelt point er blevet tabt, og derfor kan GGIF nu gå på julepause på rækkens førsteplads med 21 point.

Silkeborg kom til dagens kamp med kun en enkelt sejr i bagagen, og det var fra kampens start tydeligt hvorfor. Kampen var knapt fløjtet i gang, før GGIF havde bragt sig foran 5-1.

Silkeborg forsøgte sig med flere forskellige offensive forsvarsopstillinger, men GGIF spillede sig til store chancer i hvert eneste angreb, og da der samtidig var stor skarphed i de frie afslutninger, blev det en halvleg, hvor GGIF scorede rigtig mange mål.

Forsvaret stod dog ikke ligeså skarp som i de forrige kampe, og Silkeborg havde gennem halvlegen lidt for let ved at lave mål. GGIF kunne derfor ikke rigtig trække helt afgørende fra, men kunne dog gå til pause foran 20-14.

Målscorer

Målscorer:

Daniel Jørgensen: 8 mål

Hjalmar Andersen: 6 mål

Bjarke Nybo: 6 mål

Jacob Pedersen: 4 mål

Thomas Theilgaard: 4 mål

Rolf Ravn: 2 mål

Frederik Nielsen: 2 mål

Emil Larsen: 1 mål

Trak fra i 2. halvleg

I anden halvleg fik Silkeborg svært ved at lave mål og begyndte derfor at spille lidt længere angreb, der trak lidt af tempoet ud af kampen. Angrebsmæssigt var spillet ikke ligeså flydende og godt for GGIF, men man havde dog stadigvæk forholdsvis nemt ved at lave mål.

Undervejs i kampen var der derfor spilletid til to U19-spillere, Sune Skovsen og Mikkel Molbech.

Sune kom ind og leverede en solid defensiv indsats på backen i forsvaret, og når GGIF kom i angrebet, kom Mikkel ind og leverede en god indsats med blandt andet to flotte assister.

Slutresultatet blev 33-21.

- Ser man bort fra det lidt specielle pointtab mod GOG, har halvsæsonen været perfekt ud fra et resultatmæssigt perspektiv. Nu skal vi bruge pausen på at få banket fysikken på plads, så vi er klar til den resterende del af sæsonen, siger cheftræner Flemming Pedersen i en pressemeddelelse.

Redaktionen bringer i samarbejde med GGIF dette referat, som er skrevet af GGIF selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

QUIZ: Hvad ved du om mors dag?

Annonce