Annonce
Billund

GGIF-spiller testet positiv for covid-19: Hele truppen er i isolation

En spiller på Grindsted GIF's 1. divisionshold er testet positiv for covid-19. Dermed er holdet nu sendt i isolation, og lørdagens kamp mod SUS Nyborg er aflyst. Arkivfoto: Alex Hermann
En spiller på Grindsted GIF's 1. divisionshold er testet positiv for covid-19. Dermed er hele truppen sendt i isolation, og lørdagens kamp er aflyst.

Grindsted: En spiller fra Grindsted GIF’s 1. divisionshold i håndbold er testet positiv for covid-19. Det betyder, at hele spillertruppen og trænerstaben er sendt hjem i isolation, og de kommende dage skal alle coronatestes. Det betyder også, at lørdagens planlagte kamp mod SUS Nyborg er aflyst.

GDPR-regler forhindrer, at Grindsted-træner Flemming Pedersen kan fortælle navnet på den spiller, der er testet positiv. Han forklarer, at vedkommende på intet tidspunkt har oplevet symptomer.

- Vedkommende, der er smittet, har utrolig dårlig samvittighed. Man bliver ramt på samvittigheden, når man er skyld i alt det her, men det var kun i bedste henseende, at han fik taget en test, fordi han i forbindelse med sit arbejde har en tilknytning til sundhedsvæsnet. Det viste sig så også, at det var en god idé, siger Flemming Pedersen.

Annonce

Isolation

Det var i lørdags, at den pågældende spiller fik foretaget en test, der viste, at han er smittet. Det betyder, at de øvrige fra Grindsted-holdet tidligst torsdag kan blive testet for, om de også skulle være ramt af coronavirus.

- Der skal gå fire dage, fra vedkommende er testet positiv, inden man kan være sikker på, om det svar man får, er retvisende. Vi ville gerne testes så hurtigt som muligt, men jeg er blevet belært om, at der skal gå fire-seks dage. Så det er torsdag, fredag og lørdag, at vi bliver testet, og så anbefaler de, at man bliver testet igen to dage senere for at være helt sikker, siger Flemming Pedersen, der udover at være træner for klubbens 1. divisionshold står i spidsen for projektet Talent Billund.

Det projekt bliver dog formentlig ikke ramt af den positive coronatest, da Flemming Pedersen regner med hurtigt at være ude af sin isolation igen.

- Jeg er blevet testet i dag, så hvis jeg får et negativt svar torsdag morgen, kan vi starte op igen. Jeg har ikke rørt ved ham (den smittede spiller, red.), og jeg har ikke været inden for én meters afstand i 15 minutter, så jeg behøvede egentlig slet ikke blive testet, men jeg syntes, det var en god idé, siger han.

Annonce

Hjemmekamp er udsat

Også alle spillere fra HC Midtjylland, som Grindsted GIF søndag aften var i kamp mod, skal nu igennem en coronatest, inden spillerne igen kan komme på banen. Om HC Midtjylland kan spille sin planlagte kamp i weekenden, er endnu usikkert, mens det ligger helt fast, at Grindsted ikke kommer i aktion.

Planen var ellers, at holdet skulle spille hjemme i Magion mod SUS Nyborg, men den kamp er nu kastet til hjørne og vil blive afviklet på et senere tidspunkt.

- Reglerne siger, at hvis fem eller flere er syge, kan man få flyttet kampen, selvom det er med meget kort varsel. Lige nu er vi i princippet alle sammen syge, siger Flemming Pedersen.


Vedkommende, der er smittet, har utrolig dårlig samvittighed. Man bliver ramt på samvittigheden, når man er skyld i alt det her, men det var kun i bedste henseende, at han fik taget en test, fordi han i forbindelse med sit arbejde har en tilknytning til sundhedsvæsnet.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Styrelse sender 27 medarbejdere til Skovparken og Munkebo for at stoppe smittespredning: Her har man endnu ikke fået bugt med smitten

Annonce