Annonce
Billund

GGIF sejrede sikkert i sidste hjemmekamp

GGIF vandt sæsonens sidste hjemmekamp sikkert 36-22 over GOG. Arkivfoto: Jim Hoff
Gæsterne fra GOG blev sendt hjem til Fyn med et nederlag på 36-24.

Grindsted: Lørdag eftermiddag spillede GGIF’s herrehold sæsonens sidste hjemmekamp, hvor GOG's andethold var på besøg.

GOG råder over en stor flok unge og tekniske dygtige håndboldspillere, der har roteret i mellem deres andethold og deres dygtige U18-hold. Selvom der har været stor forskel på, hvem de har haft med til kampene, har de alligevel formået at spille en flot sæson.

GGIF havde samtidig revance til gode på hjemmebanen, og med tanke på seneste hjemmekamp mod Skovbakken var det en flok ivrige GGIF-spilere, der var klar fra start, og inden kampen rigtig var kommet i gang, førte GGIF med 7-2.

Annonce

Grindsteds målscorere

De scorede for Grindsted: Nikolaj Svalastog 8, Hjalmar Andersen 7, Thomas Theilgaard og Emil Larsen 6, Daniel Jørgensen 5, Mikkel Molbech 3, Magnus Nørlund 1.

Sikker sejr

GOG fik dog hurtigt udnyttet et par dumme tekniske fejl og kom derfor med i kampen igen. Mod slutningen af 1. halvleg fik GGIF dog sat sig på kampen, og da man undgik at lave tekniske fejl og samtidig scorede på sine chancer, kunne GGIF gå til pause foran 16-10.

I anden 2. halvleg fortsatte GGIF med at sætte sig på kampen, og forspringet blev stille og roligt øget til 10-12 mål. Der var god styring på hjemmeholdets angrebspil, og forsvaret stod solidt med en fremragnede Rasmus Jakobsen bag sig. Det blev derfor ganske hurtigt et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive.

Ung debutant imponerede

GGIF fik mod slutningen givet debut til Sander Hafstrøm Johnsen, der afløste Rasmus Jakobsen på målet. Sander, der er fra Billund, kom på banen og gjorde en rigtig flot figur med en redningsprocent på 33. Sander er dermed sammen med sin holdkammerat fra U18-holdet, Mikkel Molbech, de første i rækken af forhåbentlig mange U18-spillere, som i de kommende år får debut på GGIFs bedste herrehold.

Næste weekend slutter GGIF sæsonen af på udebane mod FHK, der har to kommende GGIF spillere på holdkortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce