Annonce
Sport

GGIF sejrede sikkert og fører 2. division

Med en sikker sejr på 27-21 på udebane over Rækker Mølle er Grindsted GIF nu alene i spidsen for 2. division. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Det blev til en sikker sejr i topopgøret mod Rækker Mølle. Dermed er Grindsted GIF nu alene i front af 2. division.
Annonce

Grindsted: De lokale håndboldherrer fra Grindsted GIF er nu alene i spidsen af 2. division, efter det torsdag aften blev til en sikker sejr over det andet tophold, Rækker Mølle KFUM. De to hold lå inden kampen side om side i spidsen af rækken, men med en sejr på 27-21 har Grindsted nu trukket endeligt fra i toppen.

Ganske mange tilskuere havde taget vejen fra Grindsted til den vestjyske flække i nærheden af Skjern for at bakke op om Grindsted-holdet. De bevarede den gode stemning, selvom det var hjemmeholdet der kom bedst ud af starthullerne og fik bragt sig i front med 7-4. Men da både Grindsteds forsvar og målmand Christian Wetche kom ordentligt med i kampen, var det Grindsted, der var bedst.

Grindsted målscorere

Jacob Pedersen 8 mål

Daniel Jørgensen 6 mål

Frederik Nielsen 4 mål.

Bjarke Nybo 3 mål

Hjalmar Andersen 3 mål

Thomas Theilgaard 2 mål

Rolf Ravn 1 mål

Annonce

Sikker sejr

Fejl var der desuden ikke mange af i angrebet, og derfor kunne Grindsted efter en god indsats gå til pause foran 15-11.

Efter pausen fortsatte det solide spil fra Grindsted. Forsvaret stod godt, og angrebet spillede meget disciplineret. Selvom hjemmeholdet mod slutningen satsede alt, hvad de kunne, kom de ikke i nærheden af sejren. Grindsted kunne derfor tage hjem med en forholdsvis sikker sejr på 27-21.

Annonce

Glad for opbakningen

Træner Flemming Pedersen var imponeret over, at så mange mennesker havde taget turen til udekampen. Blandt andet kørte en fyldt bus fra Grindsted til Rækker Mølle.

- Vi kommer ikke uden om, at vi i den grad havde en 8. mand med i dag. Vi er stolte over, at vi kan skabe så meget begejstring og glæde i Grindsted og omegn, og vi kan heller ikke komme uden om, at denne her enorme opbakning var udslagsgivende for vores sejr i dag. Folk skal vide, at vi værdsætter det hele enormt, lød det efterfølgende fra Flemming Pedersen, som var både glad og tilfreds med den indsats, som hans spillere leverede i opgøret.

- Selvom starten var lidt haltende, bevarede vi troen på vores egne evner. Vi spiller utrolig disciplineret og får afviklet kampen helt ligesom, vi gerne ville, lyder det fra Flemming Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce