Annonce
Billund

GGIF sluttede som 5'er i 2. division

Grindsted GIF lukkede debutsæsonen i 2. division med 23-23 mod Fredericia. Grindsted slutter sæsonen på 5. pladsen, hvilket bliver betegnet som tilfredsstillende. Arkivfoto: Jim Hoff
Første sæson i 2. division bliver betegnet som tilfredsstillende. Grindsted GIF håber at kunne bygge et ekstra lag på til den kommende sæson og dermed spille med i den sjove ende af tabellen.
Annonce

Grindsted: De bedste håndboldherrer fra Grindsted GIF lukkede i weekenden sæsonen med en udekamp mod Fredericia HK. Den kamp endte uafgjort efter 23 scoringer til hvert hold, og Grindsted-spillerne kan derfor glæde sig over at have sikret den bedste placering i klubbens historie.

Kampen var uden praktisk betydning, da Grindsted uanset resultatet ville slutte midt i rækken, mens Fredericia akkurat havde klaret sig fri af nedrykning. Friheden udnyttede fredericianerne til i 1. halvleg at være klart bedre end gæsterne, der ikke fik styr på forsvaret og kun på grund af fornuftig afslutning på halvlegen blot var bagud med tre scoringer, da der blev duttet til pause.

Annonce

Klar til næste lag

Spillet blev dog bedre efter pausen, men selvom Grindsted med få minutter igen fik bragt sig i front med to mål, måtte holdet tage til takke med uafgjort, da Fredericia HK i slutningen fik udlignet til 23-23.

Grindsted GIF's første sæson i 2. division endte derfor med en placering som nummer fem - akkurat foran naborivalerne fra Give. Det er en placering, som - Grindsted GIF's relativt smalle trup taget i betragtning - bliver betegnet som tilfredsstillende, og med den tilgang af spillere, der venter til den kommende sæson, regner træner Flemming Pedersen med, at næste lag kan blive bygget på, så holdet for alvor kan komme til at spille med i den sjove ende af tabellen.

Stregspiller Hjalmar Andersen blev den flittigst scorende spiller for Grindsted, da han 10 gange på 11 forsøg sendte kuglen i nettet.

Overgangen til den nye sæson bliver dog også lig med et farvel til venstrefløjen Nikolaj Svalastog, som flytter til Aarhus, og til holdleder Søren Hansen, som igen vil forsøge sig som træner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce