Annonce
Billund

GGIF tog sejr i første runde

Grindsted GIF's fodbold i serie 2 kom fredag aften godt fra start i den nye sæson. Det blev til en sejr på 2-0 over Spangsbjerg IF. Arkivfoto: René Lind Gammelmark.
Kommunens bedste fodboldhold fra Grindsted GIF kom godt fra start i den nye sæson i serie 2, da holdet i weekenden besejrede Spangsbjerg IF fra Esbjerg.
Annonce

Grindsted: Den nye fodboldsæson begyndte helt, som de havde håbet og ønsket i Grindsted GIF. Omkring 300 tilskuere lagde fredag aften vejen forbi et meget solbeskinnet stadion på Sdr. Boulevard, og de mange mennesker fik, hvad de kom efter: Tre point til hjemmeholdet.

Grindsted besejrede det gæstende hold fra Spangsbjerg IF med 2-0 efter en kamp, hvor den sidste halvdel trods det varme vejr var betydeligt bedre end den første.

Grindsted-træner Christian Thorne beskriver de første 45 minutter som tøvende og nervøse, og selvom der i begyndelsen var nogle udmærkede muligheder til hjemmeholdet, var 1. halvleg en smule famlende fra de hvidklædte Grindsted-spilleres side.

- Pausen gjorde noget godt. Der blev udstukket nogle fokuspunkter, og fra 2. halvlegs start kunne jeg observere et hold, der sænkede skuldrene og i stedet fandt viljen frem. Der blev skruet op for energiniveauet, og dermed blev spillet forbedret betragteligt, fortæller Christian Thorne.

Annonce

Hårdt arbejde

Scoringer af Rasmus Horsted midt i halvlegen og Emil Hergott Hansen mod slutningen af kampen sikrede, at de tre point blev hjemme i Grindsted.

- Hårdt arbejde og tro på egne evner løftede os. Og som træner var der da også lidt at se til. En større rokering i 1. halvleg samt en del skift i 2. halvleg krævede nogle beslutninger, siger Christian Thorne, der er tilfreds med sit holds præstation.

- Jeg er særdeles tilfreds med med måden, spillerne løste opgaverne på. Det bedst personificeret ved Mikkel Guldbrandsen, der i slutfasen bliver sendt ind i midterforsvaret, hvor han løser opgaven med koncentreret ro og fokus, siger Grindsted-træneren.

Annonce

Sejr til BFO i lokalopgøret

I serie 4 var der lokalopgør i weekenden, da Team BFO, som er et samarbejde mellem fodboldklubberne i Filskov, Sdr. Omme og Blåhøj, vandt med 2-1 over Billund IF.

Vorbasse Boldklub er kommet godt fra start, da holdet har vundet sine første to kampe i serie 4. I weekenden blev det til en 6-2-sejr over Stepping IF.

Kommunens næsthøjest rangerede hold, Krogager Boldklub, der optræder i serie 3, spiller tirsdag aften hjemme i Krogager mod Skovlund.Fra 2. halvlegs start kunne jeg observere et hold, der sænkede skuldrene og i stedet fandt viljen frem.

Christian Thorne
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce