Annonce
Sport

GGIF vandt trods alt for mange fejl

Daniel Jørgensen blev topscorer med otte mål, da Grindsted GIF i weekenden vandt en sikker sejr på 31-23 på udebane over HEI Skæring. Arkivfoto: Martin Ravn
Indsatsen var ikke helt, som den burde være. Alligevel vandt Grindsted GIF sikkert weekendens kamp over HEI Skæring og ligger dermed fortsat øverst i håndboldens 2. division.

Grindsted: Indsatsen var langt fra den bedste, men sejren kom i hus, og dermed fik håndbolddrengene fra Grindsted GIF det ønskede ud af weekendens tur til Århus og mødet med HEI Skæring.

Efter 60 minutter, som til tider var noget uskøn og præget af alt for mange fejl, vandt Grindsted med de relativt sikre cifre 31-23 og konsoliderede dermed sin position som rækkens førerhold. Alligevel var træner Flemming Pedersen ikke helt tilfreds efter opgøret.

- Vi mangler simpelthen for meget idag, og det er over hele paletten. Vores udstråling, vores fart og vores koncentration var ikke tilfredsstillende. Vi skal op i gear og ruske op i os selv, for til kampene den næste periode kan vi ikke tillade os dette, lyder det fra Flemming Pedersen.

Annonce

Grindsted målscorere

Daniel Jørgensen - 8 mål

Frederik Nielsen - 7 mål

Thomas Theilgaard - 5 mål

Jacob Pedersen - 4 mål

Emil Larsen - 3 mål

Hjalmar Andersen - 2 mål

Bjarke Nybo - 1 mål

Nicklas Bjørn Jensen - 1 mål

For mange fejl

Grindsted var gennem hele 1. halvleg i teten mod en hold, der forsøgte at trække tempoet ud af opgøret. For mange tekniske fejl gjorde dog, at hjemmeholdet hele tiden holdt sig nogenlunde med i opgøret, og derfor var Grindsted "kun" foran med fem kasser, da der blev truttet til pause.

Det var det samme billede, der fortsatte efter pausen. Målmændene og forsvaret leverede en solid indsats, men i angrebet var der plads til forbedringer. Der blev fortsat lavet for mange fejl, og Grindsted-spillerne burde kunne skifte til et højere gear.

Mod bundholdet HEI var det alligevel nok til en sikker sejr.

Lokalbrag i vente

Allerede i denne uge skal indsatsen være noget bedre, hvis der skal point på kontoen. Her bliver modstanden nemlig helt anderledes.

- Vi spiller allerede en af sæsonens sværeste kampe på torsdag, hvor der er lokalbrag i Give, hvor vi skal vise, at vi stiller højere krav til os selv. Give har alt at vinde og intet at tabe, så vi håber også, at vi får mange tilskuere med fra Grindsted. Vi får brug for alt den opbakning, vi kan få, siger Flemming Pedersen.

Grindsted ligger fortsat øverst i 2. division med 12 sejre og en enkelt uafgjort i de foreløbige 13 kampe.

Redaktionen bringer i samarbejde med GGIF Håndbold dette referat, som er skrevet af GGIF selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce