Annonce
Aabenraa

Gi' en skærv: Sparehjerter søger ambassadører

Julesparehjerterne sendes ud allerede omkring 1. november, og så samles de ind lidt før, så beløbene kan nå at tælle med i årets uddeling af julehjælp under Et Hjerte for Alle, fortæller koordinator Nanna Jørgensen. Desuden sløjfes lejegebyret for at have sparehjertet stående. Foto: Jan Sternkopf
Et Hjerte for Alle ændrer lidt på konceptet for de julesparehjerter, der ellers står synligt i butikker og virksomheder. Årsagen er corona-virus, fortæller koordinator Nanna Jørgensen, der nu søger "Sparehjerte-ambassadører".
Annonce

Aabenraa: Der er vendt op og ned på traditionerne, så længe corona-virus dikterer dagsordenen. Det gælder også for Julehjertebyens sparehjerter.

- Vi ændrer på konceptet for de sparehjerter, der ellers har stået julen over i butikker og virksomheder i hele kommunen for at samle ind til julehjælpen. På grund af corona sætter vi dem dog ud noget før - omkring 1. november - og så samler vi dem ind igen allerede den 8. december for at kunne få de indsamlede beløb med i julehjælpen i år. Ellers er vi nemlig nødt til at overføre dem til næste år, forklarer Nanna Jørgensen, som er koordinator for sparehjerterne under Et Hjerte for Alle.

Annonce

Gebyr sløjfes

Desuden sløjfer sparehjerte-gruppen det leje-gebyr på 500 kroner, det ellers har kostet for at have et sparehjerte stående.

- I år gør vi det gratis i håb om, at flere vil have det smukke keramik-hjerte stående og så ad denne vej hente penge til Et Hjerte for Alle. Normalt har vi cirka 70 sparehjerter på nogenlunde faste stationer fordelt over hele kommunen, men vi regner med, at vi stiller flere ud i år, fortæller Nanna Jørgensen.

Hvis man ønsker at have et sparehjerte stående og dermed blive "Sparehjerte-ambassadør", kan man kontakte Nanna Jørgensen på tlf. 6170 1343.


I år gør vi det gratis i håb om at flere vil have det smukke keramik-hjerte stående og så ad denne vej hente penge til Et Hjerte for Alle.

Nanna Jørgensen, Julesparehjerte-koordinator


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

20 projekter fordelt over 73 km vandløb: Miljøminister får flere vandløbsønsker fra Esbjerg Kommune

Kolding For abonnenter

Flere vil stoppe nedrivning: Lokal folketingspolitiker kalder boligminister i samråd om Munkebo

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce