Annonce
Sønderjyske Ishockey

Gigantisk SønderjyskE-kollaps i Frederikshavn

SønderjyskE kollapsede i Frederikshavn. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Annonce

ISHOCKEY: Fire coronaramte-spillere i en i forvejen skadesplaget trup så ikke umiddelbart ud til at kunne bremse SønderjyskE.

Fredag aften leverede holdet en fremragende præstation i Frederikshavn. i 44 minutter. Her førte holdet 5-1, inden det kollapsede totalt og måtte indkassere fem mål i de sidste 16 minutter. Derfor blev det til et pinagtigt nederlag på 5-7.

Steffen Frank stod for første periodes eneste scoring, da han bragte sønderjyderne foran efter knap otte minutter.

I anden periode udlignede Mads Larsen for Frederikshavn, men herefter stod der SønderjyskE på det meste. Cameron Brown bragte SønderjyskE foran 2-1, inden gæsterne stak af i tredje periode.

Yannick Vedel gjorde det til 3-1, og Martin Eskildsen lammede frederikshavnerne med to scoringer. Sammenlagt tre sønderjyske scoringer inden for blot to og et halvt minut, og så var stillingen 5-1 til SønderjyskE.

Så skulle man tro, at luften var lukket ud af den kamp, men Lucas Andersen og Justin Shugg ville også bidrage til målfesten, og så var Frederikshavn på 3-5 med næsten et kvarter tilbage.

10 minutter før tid var Lucas Andersen igen på pletten, og så stod det 4-5, og som om det ikke var nok, var selvsamme Lucas Andersen manden, der fik udlignet fem minutter senere.

Mads Larsen scorede til 6-5, inden Joachim Blichfeld sendte aftenens sidste mål i kassen med et halvt minut tilbage.

7-5 til Frederikshavn. Så var der langt hjem til Vojen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce