Annonce
forside

Giv børn udfordringer

Varde Kommune bør i fremtiden sætte endnu mere fokus på børn og unge, sundhed og trivsel. Det vil sikre langt flere en bedre livskvalitet i fremtiden.

Radikale Venstre vil prioritere at alle skoleklasser kommer på lejrtur hvert år. Her spirer nye venskaber og sociale relationer får ny næring. Husker du en lejrskole fra din egen skoletid? Jeg tror de fleste voksne kan huske deres lejrskoleophold som noget positivt.

Det at kunne få natur- og kulturoplevelser væk fra skolens matrikel, og det boost det giver til klassefælleskabet, er helt unikt. Det samme gælder klasselærerne, der får et unikt helhedssyn på børnene, når de er sammen 24 timer i døgnet. Børnene kan bl.a. blive klog på sundhed og der kan inddrages forskellige idræts- og bevægelsesaktiviteter.

Eleverne lærer bl.a. på den måde at klare sig selv bedre. Det øger deres selvværd og indre styring, når far og/eller mor ikke altid lige er indenfor rækkevidde.

Når der i skoleverdenen arbejdes med begreberne "åben skole", "læring gennem oplevelser, samt "en spændende og anderledes skoledag" - hvad kan så bedre end lejrskoler skabe dette?

Stem Radikale Venstre - Jonna Buch Andersen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce