Annoncørbetalt indhold

Giv din have en overhaling, og besøg en planteskole

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmer du om at give din have overhaling, mens sommeren står for døren, og udendørslysten melder sig? Så er det nu, du skal i gang. I denne artikel får du nemlig tips og tricks til, hvordan du kommer i gang, og hvor du finder de rette elementer til haveprojektet.

Artiklen har derfor til formål at inspirere dig til at komme i gang med en større eller mindre renovering af haven, så du igen kan nyde solen på terrassen og invitere venner og familie forbi til grillaftener. Når haven står skarpt, garanterer vi for, at du nyder udendørslivet en tand mere end normalt. Og det er blandt andet her, en planteskole kommer ind i billedet.

Annonce

Sådan gør du haven sommerklar

Det kan hurtigt være et uoverskueligt projekt at renovere haven, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. For at indlede bedst mulig anbefaler vi derfor til hver en tid, at du starter med at fokusere på at sortere i haven. Her er det ideelt at fjerne alt ukrudt og affald i bede, på græsplænen, og hvor det ellers måtte ligge. Det kan også være, der i samme ombæring er andet buskads eller træer, der ikke længere pynter i haven, og derfor også kan fjernes i samme ombæring.

Næste skridt er at købe planter og andet lækkert til haven. Et godt tip er at køre til nærmeste lokale planteskole og få den rette vejledning, når du skal shoppe blomster, planter og andet for at realisere dine personlige havedrømme.

Annonce

Derfor skal du besøge en planteskole

Der er flere fordele ved at besøge en planteskole, når du drømmer om at personliggøre din have og gøre den sommerklar. En af fordelene er blandt andet, at du får mulighed for at bestille en havearkitekt gennem planteskolen, som varetager projektet og tilbyder faglig vejledning om blandt andet pleje og plantning. Derudover vil en havearkitekt også tilbyde inspirerende råd til ændringer eller fornyelse, hvis du har interesse i det.

En anden fordel er desuden, at du kan få en havearkitekt til at tegne en haveplan, hvis der er tale om et større haveprojekt. Mange gange kan det nemlig være svært at se mulighederne selv, hvis du ikke tidligere har arbejdet med ’projekt have’. Her vil du altså modtage en færdig plan, hvorefter arbejdet også vil udføres af en professionel efterfølgende. Det vil altså spare dig for mange kræfter.

Udover at der er mulighed for at hyre en havearkitekt, så kan du selvfølgelig også købe alt det nødvendige til haven på en planteskole. Desuden er det klart en fordel, at du i samme ombæring får mulighed for at få de rette tips og tricks til plantning og pleje, når du besøger en planteskole. På den måde er du sikker på, du kommer godt fra start og er klar til at give haven en overhaling, hvad enten du gør det selv eller har hyret en professionel.

Vi anbefaler desuden, at du går på jagt efter skønne terrassemøbler, der sætter prikken over i’et i haven og i den grad gør den sommerklar.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.