Annoncørbetalt indhold

Giv foråret et pift i den rigtig retning med farvesprudlende tøj

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har et ønske om at gå foråret i møde på en ordentlig måde, bør du naturligvis investere i en ny garderobe.

Ønsker du samtidig at give foråret et lille pift i den rigtige retning, bør du gå efter noget, der er farvesprudlende og prangende. Dermed kan du give foråret lidt mere liv og glade dage - noget som ofte mangler på en grå, kedelig forårsdag.

Annonce

Dette har du naturligvis mere end rig mulighed for at gøre, men du kan bl.a. vælge at tage et kig på udvalget fra Marta du Chateau - i hvert fald, hvis det er kvindetøj, det drejer sig om.

Er du vild med farver, så vis det

Er du typen, der er glad for farver, er det naturligvis ikke noget, du skal tøve med at vise. Derimod skal du klæde dig præcis som du vil. Det er naturligvis gældende, uanset om du er mandligt eller kvindeligt køn.

Desværre er der rigtig mange, der er vild med idéen om at iklæde sig farverigt og sprudlende tøj, som undlader at gøre det. Det kan der være flere årsager til, men hos mange skyldes det, at de ikke mener, at det passer til dresscoden på kontoret e.l.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at pointere, at der på de fleste kontorer i dag faktisk er en meget løs dresscode. Det vil sige, at du ikke behøver at komme i stram nederdel og sort blazer. Hos mange vil der intet problem være ved at være iført noget mere farverigt.

Farver skaber mere energi

Til trods for, at det blot er tøj, der er tale om, så er farver faktisk med til at skabe mere energi. Du vil føle dig mere livlig og energisk, hvis du vælger at iføre dig et outfit, der er fyldt med farver - hvis du vel at mærke er typen, der er glad for farver.

Hvis du godt kan lide farver, kan du glæde dig over, at det faktisk er på vej frem. Blandt de mange forårskollektioner, er det nemlig tydeligt at se, at mange brands ikke har været tilbageholdende med at gøre brug af farver på deres styles.

Har du brug for at få frisket din garderobe lidt op, er det derfor noget, der er mere end rig mulighed for at gøre. Er du ikke så meget til farver, er der heldigvis også meget at vælge mellem - også fra et brand som Marta du Chateau.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.