Annoncørbetalt indhold

Giv jeres teaterforestilling et professionelt strejf

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er underviser på et gymnasium eller noget lignende, har du med garanti oplevet diverse teaterforestillinger opsat af nogle engagerede lærer og dygtige elever fra de kreative fag. Mange skoleteaterforestillinger er på grænsen til at fremstå professionelle, men hvis ikke der bliver investeret bare lidt i for eksempel lys og lyd, falder det desværre hurtigt til jorden.

Er du en kreativ lærer på et gymnasium?

Annonce

Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, har du formentlig enten været med til at stable en teaterforestilling, en musical eller lignende på benene. Hvis ikke synes du med garanti, at det ville være en god idé, og at det ville være et godt initiativ at tage.

Mange gymnasier har en årlig forestilling lagt ind som en del af skolegangen. Der øves og klargøres hele året op til den uge, hvor forestillingen vises flere dage i streg. Det er en rigtig god tradition, og det er ærgerligt, hvis det hele falder til jorden, fordi der er mangel på scenekundskaber som lys og lyd. Overvej derfor om ikke det er noget, der skal investeres i.

En professionel scene

Det kan godt betale sig at kontakte et firma, som kan hjælpe med at opsætte en scene, der ser professionel ud. For det første er selve scenen nødvendig at have, og det kan man nemt betale sig fra at få ordnet. Dernæst er der hele spørgsmålet om lys, lyd og specialeffekter.

Light partner er et bud på et firma, som leverer professionelt udstyr til teateropsætning - Klik her for at læse mere om, hvad de tilbyder. Det er altid en god idé at ringe, så du kan få et overblik over, hvad dine muligheder er inden for budgettet. Det er en god investering at betale lidt for at få en god opsætning med lys og lyd.

Dygtige frivillige

Der er formentlig nogle elever med kunstneriske evner, som formår at gøre kulissen rigtig, rigtig flot. Man kan nemlig komme langt med kreative sjæle, og når det kommer til rekvisitter, kommer man meget langt med frivillige ildsjæle.

Hvis det er en mulighed at skabe kulisserne selv og ikke investere i for mange ting, er det måske en mulighed at spare lidt penge der, så der er plads i budgettet til lys og lyd. Ofte er der også mange, som gerne vil donere eksempelvis brugte møbler eller tøj, hvis det er det, der mangler. Det er bare at forhøre sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.