Annonce
Debat

Giv os friheden tilbage

Annonce

Læserbrev: Kære Mette Frederiksen.

Jeg er en kvinde på 71 år, som i denne tid oplever mig som barn igen. Jeg føler mig som en slem lille pige, som mor er vred på og derfor har lukket munden på med et mundbind. Det føles som om det skal være helt synligt, om jeg adlyder regeringen eller ej. Der er helt forkert, for vi har brug for at kunne kommunikere med hinanden. Det skaber unødige skel mellem mennesker, udskamning, stridigheder, manglende forståelse, hvor vi har brug for omsorg, fællesskab og kærlighed.

Hvor ville det være fantastisk at kunne ånde frit i sit eget fædreland. Med rapporten om at mundbind ikke har nogen væsentlig betydning, må det være tid til at give os alle en tidlig julegave?? Lad det være frivilligt, så dem der føler sig trygge med mundbind er velkommen til at bruge dem, men vi andre, som synes det er så forfærdeligt krænkende, kan blive fri. Vi er tænkende individer som godt kan tage vare på os selv og hinanden, det har vi vist.

Friheden kunne gøre det muligt at opleve vore medmennesker med smil og glæde og ikke som lukkede masker der er umenneskeliggjort. For børn må det være direkte skadeligt at se deres medmennesker som anonyme masker og ikke som varme, hjertelige mødre, fædre, bedsteforældre mm.

Det ville helt givet også hjælpe på julehandelen i vore butikker, cafeer og centre, som nok kan trænge til en hjælpende hånd efter dette år, så ikke al handel ender på nettet. Vi vil gerne redde butikker, så vi også har dem næste år!

Giv os den første julegave inden december i år!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Danmark

Nogle er mere lige end andre

Danmark For abonnenter

Bulldozere og billigere færgebilletter året rundt: Sådan vil Venstre hjælpe landdistrikterne

Annonce