Annonce
Tønder

Giv Venstre fair behandling

Annonce

Læserbrev: De seneste ugers læserbreve omkring Venstres opstillingsmøde har været benzinen til et blussende bål.

JydskeVestkystens artikler har samtidigt været den brænde, der holder bålet i live.

I dagene efter opstillingsmødet, blev stridsøksen svunget internt. Hastigt blev den dog smidt i graven på slagmarken i Agerskov. Det forhindrede ikke JydskeVestkysten i at grave den op og støve den af.

Nu smedes den på ny over det hede bål, der er debatten i avisens spalter. De adskillige læserbreve om Braveheart klæder ikke JydskeVestkysten. Hvordan kan avisen kalde sig et seriøst medie og samtidig publicere det ævl. Helt ærligt JV. Det er ikke godt nok.

JydskeVestkysten har desuden de seneste uger bragt artikler med ordene ”55 sedler pist væk” og ”den totale nedsmeltning i Venstre”. Dermed bidrager avisen til en diskussion om stemmesedler, der aldrig har haft bund i virkeligheden. Som det største medie i området har JydskeVestkysten et stort ansvar og en demokratisk forpligtigelse. Et ansvar, der indebærer en pligt til at forholde sig kritisk, men også redeligt. Sensationsoverskrifter baseret på usandheder er ikke bare ufint; det er presseetisk forkert. Nogle af artiklerne er så konspiratorisk anlagt, at de aldrig burde være bragt i en avis, som skal forsvare vort folkestyre.

Jeg har intet ønske om at gribe til stridsøksen. Jeg prøver i stedet at gribe brandslukkeren, og slukke flammerne. Men jeg vil gerne opfordre JydskeVestkysten til at finde sagligheden og den gode tone frem igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce