Annonce
Trekantområdet

Give tog et nyt skridt mod slutspillet om DM

Anders Grinderslev fik oprejsning for lørdagens nederlag med en vigtig sejr over sin tidligere holdkammerat fra Give, Andreas Bjerrehus i to sæt  i Aarhus. Foto: Jim Hoff.
De danske mestre spiller vigtig kamp mod Gentofte og kan stadig blive sorteper om de fire pladser i Final Four.
Annonce

Aarhus: Med en sejr på 5-1 over Aarhus 1900 tog Give Fremad et skridt mod slutspillet om det danske mesterskab, men det bliver stadig tæt mellem HIK, Lyngby og Give om de to sidste pladser.

Storkampen i matchen i Aarhus stod i første single, hvor Gives Anders Grinderslev mødte Aarhus 1900's Andreas Bjerrehus, som i sidste sæson var med til at sikre Give det danske mesterskab.

Det var dog en rusten Andreas Bjerrehus, der lavede mange fejl og slet ikke spillede op til sit bedste mod en rolig og topmotiveret Anders Grinderslev.

Annonce

God start

Anders Grinderslev startede bedst og kørte første sæt sikkert hjem med 6-3, altimens Andreas Bjerrehus råbte sine frustrationer ud, bl.a. "Jeg har kun haft ét vinderslag i hele sættet".

I andet sæt åbnede Anders Grinderslev med en føring på 4-1, men derpå fulgte Andreas Bjerrehus' bedste periode i hele kampen. Han vandt tre partier i sæt og udlignede til 4-4. Det næste parti var matchens længste, inden Anders Grinderslev hev det i land på en dobbeltfejl af Bjerrehus, og så serverede han sikkert sejren hjem til 6-4 i sidste parti.

Det pillede lidt af niveauet af kampen, at der hverken var neutral dommer eller bolddrenge.

- Jeg startede meget sikkert og følte mig boldsikker, sagde Anders Grinderslev.

- Andreas Bjerrehus er på mange måder en bedre spiller end Henrik Korsgaard, men min kamp mod Korsgaard blev for urytmisk. Jeg havde det bedre mod Bjerrehus. Det var en kamp, som jeg kunne styre, og det var en god oprejsning oven på lørdag.

Annonce

Topkamp i Gentofte

- Nu venter vi alle sammen spændt på lørdagens kamp mod topholdet Gentofte. Selv om de kommer med et stærkt hold, tror jeg på, at vi kan hente tre sejre. Jeg slog Christian Sigsgaard i Leschly Cup'en, og jeg forventer, jeg skal spille første single mod ham på lørdag, sagde Anders Grinderslev.

- Alt forløb som det skulle, og nu gør vi klar til doublen, sagde Marco Kirchner efter sn sikker sejr på 6-0 , 6-1.

- Asger Buus Andersen er den spiller, jeg har spillet allermest mod i min tid i Aarhus 1900. Det var mærkeligt at spille udekamp på disse baner, hvor jeg i den grad føler mig hjemme, men jeg hentede en vigtig sejr i holdkampen, sagde Rasmus Michelsen.

Aarhus 1900-Give 1-5

1. single: Anders Grinderslev-Andreas Bjerrehus 6-3, 64

2. single: Marco Kirchner-Noah Svenningsen 6-0, 6-1.

3. single: Rasmus Michelsen-Asger Buus Andersen 6-2, 6-2

4. single: Morten Garbers-Benjamin Husum 6-3, 6-2

1. double: Anders Grinderslev/Rasmus Michelsen-Andreas Bjerrehus/Jeppe Frantzen 4-6, 4-6

2. double: Marco Kirchner/Morten Garbers-Asger Buus Andersen/Anders Holm  6-2, 6-1

- Nu er jeg endelig i topform, og så skal jeg på 14 dages ferie i Hvidbjerg og Hamburg, sagde Morten Garbers, der gjorde sig hurtigt færdigt med 6-3, 6-2.

Annonce

Nederlag i double

Give havde håbet på 6-0, men tabte den ene af doublekampene, hvor Andreas Bjerrehus fik revanche mod Anders Grinderslev. Bjerrehus og Jeppe Frantzen slog Grinderslev og Rasmus Michelsen og sikrede Aarhus deres eneste sejr.

I de øvrige kampe snublede Lyngbys Frederik Løchte overraskende mod Mateusz Terczynski med 12-10 i match tiebreak'en. Det var en stor fordel for Give.

Give og Lyngby lå side om side før onsdagens holdkampe, og det gør de stort set stadig, men begge hold overhalede HIK, der tabte 4-2 til KB.

- Det var en rigtig god runde for os. Jeg havde især forventet, at HIK havde slået KB, sagde sportschef Lars Baes.

Gentofte topper med 21 sejre, KB har 18, Give og Lyngby har 16, HIK 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce