Annonce
Tønder

Givskuds store dinosaurer bliver blikfang i Sønderjylland: Den ene knækkede nakken under transport

Jonna Nielsen fra Tønder Shoppingcenter har købt den ene af de tre dinosaur-modeller. Hun fik den leveret mandag. Foto: Cecilie Spottog Petersen
Alle de tre dinosaur-modeller, som Givskud Zoo har solgt på auktion, får fremover hjemme i Sønderjylland. To skal til Padborg, mens den sidste allerede er fragtet til Tønder.

Givskud: De tre dinosaur-modeller, som Givskud Zoo i sidste uge solgte på auktion for i alt 170.000 kroner, kommer fremover til at fungere som alternative reklamesøjler i henholdsvis Padborg og Tønder.

Køberen af to af dinosaurerne er Anders Kristensen. Han ejer virksomheden AK-Trading, som er distributør af køkkenudstyr. I den forbindelse forestiller Anders Kristensen sig, at dinosaurerne kan fungere som markedsføring af virksomhedens egne blendere og for hans vision om at få børn og unge til at spise sundere.

- Så det handler ikke om at gøre reklame for AK-Trading, men mere om mit eget mærke inden for blendere.

Annonce

- Der kunne vi måske godt finde på at stille en skærm op mellem dinoerne, hvor der står "Selv en kødæder har altså brug for en smoothie indimellem", siger Anders Kristensen til JydskeVestkysten.


Jeg bød 37.000 kroner og gik ud af rummet.

Jonna Nielsen, Tønder Shoppingcenter


Nakken skal sys

Den tredje og sidste dinosaur, der er tre en halv meter høj, er allerede fragtet til Sønderjylland. Her får den plads ved Tønder Shoppingcenter.

Købet af dinosauren startede egentlig lidt for sjov, fortæller Jonna Nielsen til JydskeVestkysten. Da hun første gang bød på auktionen lå prisen på omkring 20.000 kroner kort før hammerslag. For sjov bød Jonna Nielsen 500 kroner oveni i prisen. For hvert overbud blev auktionen udsat et par minutter, og efter en halv time havde Jonna Nielsen nået smertegrænsen for, hvor meget hun ville byde.

- Jeg bød 37.000 kroner og gik ud af rummet. Hvis han (den anden køber, red.) havde budt 500 kroner mere, så havde han fået den, fortæller forretningsejeren, der altså endte som ejer af den halvanden ton tunge dinosaur.

Dinosauren ankom til shoppingcenteret mandag, men som ventet var det ikke helt uproblematisk at fragte det store dyr. Undervejs på den sidste del af turen viste det sig nemlig, at halsen var knækket og måtte holdes på plads af store strips.

- Det gør da lidt ondt at se, men vi skal nok få det lavet, lød det optimistisk fra Jonna Nielsen.

Matteo (th.), søn af Anders Kristensen, som er indehaver af AK-Trading i Padborg, synes, det er fedt, at hans far har købt to kæmpe-dinoer i Givskud Zoo. Privatfoto
Annonce
Tønder For abonnenter

Dracula, Bohr og en valkyrie: Tæppet går til et rekordstort teaterprogram

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Mor tog drastisk beslutning for at passe på sin stille søn: - Jeg  kommer til at skulle kæmpe for ham resten af skolegangen

Tønder For abonnenter

Michelle og Bo flyttede til Tønder for at få mere ro efter en turbulent tid med deres alvorligt syge datter: - Det er det bedste, vi har gjort længe

Vejen

Ungt nybyggerpar: Rødding har det hele

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Sydjylland For abonnenter

Speciallærer sagde stop: Elever kastede med knive, borede blyant i Lises hånd og rev hårtotter ud af hendes hovedbund

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Tønder For abonnenter

Efter omlægningen: Nye tider for trafikanterne i Tønder by

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Navne

Den sorte skønhed fangede Heidi og Jørgen

Varde For abonnenter

26 år gammel flyttede Nadia i eget hus - alene men med hund

Esbjerg For abonnenter

Efter et liv med tandpasta på væggene og dybe depressioner skulle Kristina vente fire måneder på hjælp: - Når jeg endelig har besluttet mig, så vil man også bare gerne have hjælpen

Haderslev

Kræn laver musik med udspring i sin diagnose: Det er som terapi for mig

Annonce