Annonce
Tønder

Givskuds store dinosaurer bliver blikfang i Sønderjylland: Den ene knækkede nakken under transport

Jonna Nielsen fra Tønder Shoppingcenter har købt den ene af de tre dinosaur-modeller. Hun fik den leveret mandag. Foto: Cecilie Spottog Petersen
Alle de tre dinosaur-modeller, som Givskud Zoo har solgt på auktion, får fremover hjemme i Sønderjylland. To skal til Padborg, mens den sidste allerede er fragtet til Tønder.

Givskud: De tre dinosaur-modeller, som Givskud Zoo i sidste uge solgte på auktion for i alt 170.000 kroner, kommer fremover til at fungere som alternative reklamesøjler i henholdsvis Padborg og Tønder.

Køberen af to af dinosaurerne er Anders Kristensen. Han ejer virksomheden AK-Trading, som er distributør af køkkenudstyr. I den forbindelse forestiller Anders Kristensen sig, at dinosaurerne kan fungere som markedsføring af virksomhedens egne blendere og for hans vision om at få børn og unge til at spise sundere.

- Så det handler ikke om at gøre reklame for AK-Trading, men mere om mit eget mærke inden for blendere.

Annonce

- Der kunne vi måske godt finde på at stille en skærm op mellem dinoerne, hvor der står "Selv en kødæder har altså brug for en smoothie indimellem", siger Anders Kristensen til JydskeVestkysten.


Jeg bød 37.000 kroner og gik ud af rummet.

Jonna Nielsen, Tønder Shoppingcenter


Nakken skal sys

Den tredje og sidste dinosaur, der er tre en halv meter høj, er allerede fragtet til Sønderjylland. Her får den plads ved Tønder Shoppingcenter.

Købet af dinosauren startede egentlig lidt for sjov, fortæller Jonna Nielsen til JydskeVestkysten. Da hun første gang bød på auktionen lå prisen på omkring 20.000 kroner kort før hammerslag. For sjov bød Jonna Nielsen 500 kroner oveni i prisen. For hvert overbud blev auktionen udsat et par minutter, og efter en halv time havde Jonna Nielsen nået smertegrænsen for, hvor meget hun ville byde.

- Jeg bød 37.000 kroner og gik ud af rummet. Hvis han (den anden køber, red.) havde budt 500 kroner mere, så havde han fået den, fortæller forretningsejeren, der altså endte som ejer af den halvanden ton tunge dinosaur.

Dinosauren ankom til shoppingcenteret mandag, men som ventet var det ikke helt uproblematisk at fragte det store dyr. Undervejs på den sidste del af turen viste det sig nemlig, at halsen var knækket og måtte holdes på plads af store strips.

- Det gør da lidt ondt at se, men vi skal nok få det lavet, lød det optimistisk fra Jonna Nielsen.

Matteo (th.), søn af Anders Kristensen, som er indehaver af AK-Trading i Padborg, synes, det er fedt, at hans far har købt to kæmpe-dinoer i Givskud Zoo. Privatfoto
Annonce
Erhverv For abonnenter

Børnene fik mor og far lokket med til Tønder: Nu åbner Pia en lingeri-butik i Østergade

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg For abonnenter

Se billeder og video: Kom med ind i Alssundbroens hemmelige rum

Esbjerg For abonnenter

Millionerne er afsat, men firebørnsfamilien venter på femte år på cykelstien: Det er godt nok vildt, det skal tage så lang tid

Esbjerg

Efterlyst mand fra Esbjerg er fundet i god behold

Haderslev

Frivillige er klar med en højskole for børn

Vejen

Svindel, korruption eller krænkende adfærd: Nu får kommunen en whistleblowerordning

Aabenraa For abonnenter

Peter har kastet anker midt i fjorden: Han kunne ikke holde ud at bo på land

Tønder

Klubber inddrages i jagten på boldbane-besparelser

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Varde For abonnenter

Der var ubetalte regninger for 50 millioner, da gigant-landbrug kollapsede: Hvorfor mistede én underleverandør ikke en øre?

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Kommentar: Der er ikke så meget at rafle om - det er blodig  alvor for SønderjyskE frem mod vinterpausen

Sydjylland For abonnenter

Danmark indkøbte i hemmelighed udskældt pigtråd til at holde flygtninge ude af landet: Dræberhegn opbevares i Skrydstrup

Varde For abonnenter

Nabo om dispensation til 85 procent større byggefelt: At tillade sig at kalde det en mindre ændring – det er flabet

Annonce