Annonce
Billund

Glæde i Billund: - Vi kan ikke få armene ned

Handelsstandsforeningen i Billund glæder sig over genåbningen af butikker. Her er det formand Flemming Nørbygaard. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Handelsforeningens medlemmer i Billund jubler. Glæden er stor, for nu er det sikkert. En genåbning af byens butikker står for døren på mandag.

Billund: - Vi er superglade. Vi er simpelthen så glade og kan ikke få armene ned.

Det var meldingen fra handelsstandsforeningens formand i Billund, Flemming Nørbygaard, kort efter onsdagens pressemøde om genåbning af butikker.

- Vi har ikke vidst noget længe, og selvom der var tale om det mandag, så var vi ikke helt sikre, men nu er det 100 procent sikkert, og det bliver så dejligt, siger Flemming Nørbygaard, der føler med dem, der stadig må holde deres forretninger lukket.

Annonce

Kort efter pressemødet mødtes tre-fire medlemmer af handelsforeningen til en snak.

- Jeg kan ikke sige så meget om noget endnu, for det er ti minutter siden, jeg åbnede mødet, men vi skal helt sikkert i gang med noget planlægning fremadrettet. Vi går i krig med tegnebrættet, siger Flemming Nørbygaard, der samler foreningen igen i næste uge, da dette møde var med kort varsel.

- Vi har jo ikke set hinanden et stykke tid. Vi har godt nok haft nogle virtuelle møder, men det er ikke det samme, siger Flemming Nørbygaard.


Vi skal helt sikkert i gang med noget planlægning fremadrettet. Vi går i krig med tegnebrættet

Flemming Nørbygaard, formand for Billund Handelsforening


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce