Annonce
forside

Glædelig Eid til alle muslimer

Læserbrev: Eid har muslimer fejret verden over, som varede fra fredag til søndag. Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth har langet ud, efter at Bilka har solgt kager, hvor der stod Eid Mubarak. Han synes, at det er islamisering ved at man vælger at ønske muslimer en glædelig Eid.

Kenneth Kristensen Berth (DF) rammer mig, da jeg selv er muslim og fejrer Eid, men jeg respekterer samtlige trosretninger. For mig handler det ikke om, om man er muslim eller kristen, men det handler om, at vi er fælles i vores samfund, hvor der skal være plads til os alle. Det nytter simpelthen ikke noget, at man laver splid i samfundet, fordi man synes, at det ikke er okay at sælge kager til Ramadanens afslutning. Helt grotesk og langt ude.

Der skabes konflikter fra Dansk Folkepartis side, hvor det ikke er nødvendigt. Det er simpelthen langt ude. Størstedelen af de muslimske borgere i Danmark er født og opvokset i Danmark, og derfor synes jeg, at det er håbløst, at man er ude på at skabe konflikter mellem dem og os. Dybt chokerende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce