Annonce
Team Esbjerg

Glædelig nyhed: Team Esbjergs Estavana Polman træner med i fuldt omfang - se videoen

Estavana Polman forventer, at hun inden så længe igen kan spille kampe for Team Esbjerg. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Tema Esbjergs hollandske stjernespiller trænede fredag med for fuld damp og nærmer sig efterhånden et comeback. Line Jørgensen er også snart spilleklar igen.

Håndbold: Det nærmer sig.

Det nærmer sig med hastige skridt.

Team Esbjergs stjernespiller Estavana Polman blev korsbåndsskadet i slutningen af juli sidste år og opereret i begyndelsen af august, men genoptræningen er indtil videre forløbet helt efter bogen - og dermed ser hun fortsat ud til at blive klar på rekordtid.

-Det går godt. Det går rigtig godt, men det kniber lidt med luften, og jeg er nok godt øm i morgen, sagde Estavana Polman efter fredagens Team Esbjerg-træning, hvor hun deltog i fuldt omfang og dermed også var med, da der afslutningsvis blev spillet seks mod seks i 15-20 minutter.


Polman, der for kort tid siden forlængede sin aftale med to år, føler sig helt overbevist om, at hun kommer til at bidrage i denne sæson.

- Ja, helt klart. Mit knæ har det virkelig godt, og jeg har ingen smerter overhovedet.

Og naturligvis fik hun også lige banket et par mål ind ved træningen. Det vakte jubel både hos hende sig og holdkammeraterne.

- Det er skønt endelig at være tilbage i træningen.

I hele forløbet har Estavana Polman haft tilknyttet en personlig fysioterapeut, som har sørget for, at hun har fået trænet fire gange dagligt.

Annonce

En klar forhåbning

Teem Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen glæder sig naturligvis også over, at det ser så godt ud med den stærke bagspiller, der er i gang med sin ottende sæson i det vestjyske.

- Jeg forventer ikke noget, men jeg har en helt klart forhåbning om, at vi får hende at se i denne sæson. Vi presser hende ikke. Det handler også om tålmodighed. Hendes knæ er i orden, og nu skal hun have hovedet med.

- Jeg kan forestille mig, at vi lader hende være med til nogle kampe, inden hun bliver kastet ind i det igen, men vi må se, men vi kan i hvert fald godt blive enige om, at det ser rigtig, rigtig godt ud.

Der er også comeback i sigte for Line Jørgensen, der blev mor før jul. Hun knokler i øjeblikket på med den fysiske træning.

- Der er en uges landsholdspause i marts - og derefter tror jeg på, at det begyder at ligne noget, siger hun.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Så er brandårsagen fundet: Fire bekendte på vandretur forårsagede storbrand

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce