Annonce
Vejen

Glad prismodtager: - Det var da en sjov start på dagen

Dennis Hein Jensen, i midten, der er driftleder i Glad Zoo i Lintrup, blev overrasket med UdviklingVejens Turismepris 2021. Han flankeres her af formand for UdviklingVejen, Ole Stubbe, til venstre, og direktør for UdviklingVejen, Ulrik Kragh. Foto: Dorthe Andresen
Dennis Hein Jensen, der er driftleder i Glad Zoo, blev mandag morgen overrasket af repræsentanter fra UdviklingVejen, der overrakte ham UdviklingVejens Turismepris 2021.

Lintrup: Det blev en lidt anderledes mandag morgen for driftleder i Glad Zoo, Dennis Hein Jensen, end han helt sikkert havde regnet med.

For under påskud om at skulle hjælpe en af UdviklingVejens medarbejdere med at hente noget i hendes bil, blev han lokket ud på Glad Zoos store parkeringsplads.

Her ventede en overraskelse på ham - for blandt andet både formand og direktør for UdviklingVejen stod klar til at tage imod ham - og overraske ham med beskeden om, at han var blevet valgt som modtager af UdviklingVejens Turismepris 2021.

Annonce
Dennis Hein Jensen blev lokket ud på Glad Zoos store parkeringsplads - hvor en gruppe stod klar til at hædre ham med turismeprisen. Foto: Dorthe Andresen

- Du får turismeprisen for din store indsats for at forbedre kvaliteten i oplevelserne i Glad Zoo - lige fra dyrenes rammer til medarbejdernes aktive formidling. Du får prisen, fordi vi har bemærket dit arbejde med at produktudvikle - at gøre det, du kan, med det, du har. Både til dyrevelfærd, gæsteoplevelse og senest med spritny mulighed for at overnatte blandt dyrene - helt på linje med de større zoo'er i dette land. Godt gået, Dennis, lød det blandt andet fra Ole Stubbe, der er formand for UdviklingVejen.

En nem fugl

Turismeprisen i år består af et diplom til modtageren.

- Og så har vi taget et nyt dyr med til dig. Du må se, om du kan finde et ledigt bur - dog flyver den nok ikke så langt, lød det fra Ole Stubbe, der tilføjede, at fuglen, som det drejede sig om, var en keramikfugl, der er kreeret af Dorit Knudsen fra Holsted.


Du får prisen, fordi vi har bemærket dit arbejde med at produktudvikle - at gøre det, du kan, med det, du har. Både til dyrevelfærd, gæsteoplevelse og senest med spritny mulighed for at overnatte blandt dyrene.

Ole Stubbe, formand, UdviklingVejen


- Fuglen har vi givet lidt foder med, men måske den skal hjælpes lidt med at få det spist. Og i stedet for den sædvanlig buket, så har vi taget kage til kaffen med til dig og dine medarbejdere, sagde Ole Stubbe.

I sin tale roste Ole Stubbe både Dennis Hein Jensen og Glad Zoo for at være et godt eksempel på, hvilke turismevirksomheder der er i kommunen - og at Glad Zoo arbejder seriøst med dyr og deler oplevelserne med gæsterne.

Annonce

Fokus på dyr og mennesker

- I arbejder ikke alene med dyr. I Glad Zoo arbejder i også med mennesker - unge mennesker under uddannelse. I laver praktik og læringsforløb for unge, der er i gang med den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse. I sikrer herved, at unge på kanten af arbejdsmarkedet får et fodfæste gennem et meningsfyldt job, sagde Ole Stubbe blandt andet, inden han overrakte en del af prisen - keramikfuglen - til Dennis Hein Jensen.

Blandt gaverne til årets prismodtager var blandt andet en keramikfugl, som skulle være nem at pleje. Foto: Dorthe Andresen

Og det var en synligt overrasket Dennis Hein Jensen, der stod og lyttede til talen, og efterfølgende, da den lille gruppe af fremmødte var samlet, takkede han naturligvis for prisen, og inden snakken gik mellem prismodtager og repræsentanterne fra UdviklingVejen, lød det fra Glad Zoos driftsleder:

- Det var da en sjov start på dagen.

En dag, som han helt sikkert vil huske - og som også hans medarbejdere fik glæde af, når de sammen med ham nyder den fine kagemand, som også var en del af dette års pris.

En af gaverne var en keramikfugl. Derfor var der også sørget for foder til den eller nok rettere til Dennis Hein Jensen og Glad Zoos ansatte. Foto: Dorthe Andresen
Ole Stubbe, der er formand for UdviklingVejen, holdt talen for Dennis Hein Jensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce