Annonce
forside

Glatte veje: 10 uheld mandag morgen

Uheldene er sket i områderne ved Brørup, Vejen og Bramming smat motorvejen E20 i samme område. Arkivfoto.

Både artikel og rubrik er opdateret, da der er sket flere uheld. Tidligere hed artiklen: Politiet advarer om glatføre ved Esbjerg og Vejen: Tre anmeldelser om færdselsuheld.

Trafik: Det er glat på vejene mandag morgen, og det kan mærkes på trafikken. Hele ti færdselsuheld har Syd- og Sønderjyllands Politi registreret mandag morgen, det skriver de på Twitter.

Allerede omkring klokken 07.30 var den galt. Her oplyste politiet om tre færdselsuheld der havde fundet sted ved henholdsvis Brørup, Vejen og Bramming samt ved motorvejen E20. Vagtchefen fortalte, at uheldene tilsyneladende skyldes glat føre, hvor en var kommet lettere til skade.

Efterfølgende var den gal i krydset ved Vimtrupvej/Lintrupvej også i Vejen. Her var det en bilist og en knallert, som var indblandet.

I følge de nyeste tweet er det fortsat hovedsageligt kommuner Esbjerg. Varde og Vejen, der er udsat.

Politiet opfordrer til, at bilisterne kører efter forholdene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce