Annonce
Vejen

Glejbjerg får konservativ kandidat

Det Konservative Folkepartis spidskandidat Frank Schmidt-Hansen, til venstre, i selskab med den nye kandidat fra Glejbjerg, Finn Madsen. Privatfoto

Politik: Glejbjerg får nu også en konservativ kandidat at stemme på.

- Med nomineringen af Finn Madsen bliver vi nu endnu bredere opstillet end for fire år siden. Vi har ikke haft en kandidat fra Glejbjerg i rigtig mange år, der er formand for Vejens konservative vælgerforening, i en pressemeddelelse.

Finn Madsen ønsker blandt andet at få mere opmærksomhed om yderbyerne.

Annonce

- Jeg stiller op for Det Konservative Folkeparti, fordi jeg gerne vil have, at der skal mere fokus på yderbyerne i kommunen forstås på den måde, flere busforbindelser til små byer til gavn for både børn og ældre, så de kan komme frem og tilbage mellem skole og læge o.s.v.

Partiets borgmesterkandidat Frank Schmidt-Hansen glæder sig over, at have Finn Madsen på holdet.

- Jeg er godt tilfreds med at vi nu også har en kandidat i Glejbjerg. Finn brænder for sit lokalområde, kollektiv trafik og de ældres vilkår, hvilket matcher fint med vores politik. Vi vil forsøge at skabe en kommune i balance, hvor der lyttes til lokale ønsker. Derfor glæder jeg mig - igen - over, at vi kan mønstre kandidater fra hele Vejen Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce