Annonce
Klumme

Glem aldrig at huske

- Husk at vær venlig at tage dit affald med ud, når du går.

Sådan lyder det mod slutningen af kampene i flere håndboldhaller rundt om i landet. Jeg oplevede det igen for nylig i Skansen i Sønderborg efter en kamp, der - som jeg husker det - var lige til glemmebogen for den fleste tilskuere.

Det burde jo egentlig være en selvfølge, at man tager sit eget affald med sig ud, når man går. Halspeakeren kunne peppe opfordringen lidt op ved at ændre det til, "husk at lade være med at være et gigantisk egoistisk fjols, der lader sit affald ligge og flyde, så vores frivillige hjælpere kommer endnu senere hjem, fordi du ikke kan rydde op efter dig selv".

Der er så meget, man skal huske, at man ikke skal glemme. Det burde halspeakeren også huske os på.

Husk at køre affaldsspanden frem til skraldemændene tirsdag morgen.

Husk at slå brættet ned. Og husk at slå det op, inden du tisser.

Husk at se dig for.

Husk cykelhjelm.

Husk madpakken.

Husk det blå sygesikringsbevis, hvis du skal til udlandet.

Husk at bestille tid til vinterdæk.

Husk at stille urene en time tilbage til vintertid.

Husk at det dér med at sove længe lørdag morgen, det kan du bare glemme alt om.

Husk at en huskekage ikke kan spises.

Husk at lægge øl på køl.

Husk salt til et æg.

Husk at slukke for kaffemaskinen. Glemmer du, så husker jeg.

Husk at ignorere badevægten.

Husk for Guds skyld at tage bukser på, inden du går ud og tømmer postkassen, for ellers sender genboerne så underlige blikke, og så bliver der bare en virkelig mærkelig stemning omkring bålet til næste års Sankt Hans.

Husk at trække vejret.

Husk Hus Forbi.

Husk at fortælle dem, du elsker, at du elsker dem.

Husk at huske, mens du stadig husker det.

Og glem aldrig at huske.

Glem bare en masse, men lov mig, at du aldrig glemmer at huske det allervigtigste.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce