Annonce
Debat

Glem ikke SF

Gunner Poulsen og Tine Toft. Privatfoto

Debat: D. 16. maj var der seks måneder til kommunalvalget og JV havde i den anledning kontaktet Venstre, Socialdemokraterne og De konservative.

Vi i SF Varde føler os en smule overset, vi kommer også til at spille en rolle efter kommunalvalget 2021!

Vi har tidligere haft to mandater til venstre for Socialdemokratiet i Varde Byråd, og det ser vi ikke nogen grund til, at vi ikke får igen.

Annonce

I netavisen Altinget, som JV også henviser til, kan man d. 11.05.21 læse, at SF er det parti med flest potentielle vælgere lige udenfor døren.

SF har et rekrutteringsgrundlag som er næsten dobbelt så stort, som partiets nuværende opbakning i meningsmålingerne. I Epinions måling i april stod SF til 7,7 procent af stemmerne, men der er 14,7 procent af vælgerne, som overvejer at stemme på partiet, hvis de ikke skulle stemme på deres foretrukne parti.

SF har som støtteparti til den siddende regering, fået rigtig mange aftaler igennem. Både på det grønne og det røde område, eksempelvis kan nævnes oprensning af giftdepoterne, nationale naturparker, gratis psykologhjælp til unge, mere og bedre hjælp til ældre og mennesker med handicap og fremrykning af minimumsnormeringerne.

Så glem ikke at tælle os med, når I spår om det kommende kommunalvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce