Annonce
Sønderjyske Fodbold

Glen Riddersholm efter 0-0 mod AGF: - Vi vil være fleksible

Glenn Riddersholm skiftede undervejs i anden halvleg SønderjyskE's formation. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
SønderjyskE-træner Glen Riddersholm var tilfreds med sit hold indsats mandag aften. Undervejs skiftede han formation, og det er, fordi han ønsker at være taktisk fleksibel.

SønderjyskE: Glen Riddersholm var glad for sit holds indsats efter SønderjyskE’s kamp mod AGF mandag aften. Særligt var han glad for, at defensiven lukkede ned for udeholdet. Det havde holdet haft fokus på, da man i sidste sæson tabte fire kampe mod AGF.

- På nær de sidste 10 minutter holder vi AGF fra chancer. De har en stor chance med ti minutter igen, hvor vi forærer en omstilling til dem. De har ikke skyggen af et skud på mål op til det, siger han.

Undervejs i anden halvleg skiftede Glen Riddersholm SønderjyskE’s taktik om til en 4-3-3 formation. Det gav dog det ikke forventede afkast, og hjemmeholdet kom under et pres de sidste 15 minutter af kampen, hvor udeholdet blandt andet ramte stolpen.

- Vi forsøger at tage taktstokken med bolden, men det lykkedes vi ikke med, fordi vi spillede for ubeslutsomt, lyder det fra SønderjyskE’s træner.

Han fortryder dog ikke beslutningen om at ændre formation midt i kampen.

- Vi ønsker at være taktisk fleksible, men da vi forsøger at gå efter sejren, så mister vi kontrollen, fordi der ikke er nok bevægelse og mod. Derfor sætter vi os selv under pres og får en dårlig afslutning på kampen, siger han.

Annonce

Tilfreds forsvarer

SønderjyskE’s Stefan Gartenmann var godt tilfreds med holdets defensive indsats, efter SønderjyskE fik 0-0 mod AGF mandag aften.

- Jeg tror, 0-0 er fair i dag. Havde det været sidste sæson, havde vi nok smidt den her. Det er dejligt at holde nullet, det er det, som er mit job. Men når det er sagt, så er det lidt træls, at vi ikke får sparket en enkelt ind, siger han.

God sæsonstart

Selvom SønderjyskE fik 0-0, så er Glen Riddersholm fint tilfreds med pointsnittet for de første fem kampe.

- Hvis vi kan fortsætte den stime, som vi har vist i de første fem kampe, så kan det godt være, at vi tager skridtet ind i det forjættede land, siger SønderjyskE-træneren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Annonce