Annonce
Sønderjyske Fodbold

Glen Riddersholm efter 0-0 mod AGF: - Vi vil være fleksible

Glenn Riddersholm skiftede undervejs i anden halvleg SønderjyskE's formation. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
SønderjyskE-træner Glen Riddersholm var tilfreds med sit hold indsats mandag aften. Undervejs skiftede han formation, og det er, fordi han ønsker at være taktisk fleksibel.

SønderjyskE: Glen Riddersholm var glad for sit holds indsats efter SønderjyskE’s kamp mod AGF mandag aften. Særligt var han glad for, at defensiven lukkede ned for udeholdet. Det havde holdet haft fokus på, da man i sidste sæson tabte fire kampe mod AGF.

- På nær de sidste 10 minutter holder vi AGF fra chancer. De har en stor chance med ti minutter igen, hvor vi forærer en omstilling til dem. De har ikke skyggen af et skud på mål op til det, siger han.

Undervejs i anden halvleg skiftede Glen Riddersholm SønderjyskE’s taktik om til en 4-3-3 formation. Det gav dog det ikke forventede afkast, og hjemmeholdet kom under et pres de sidste 15 minutter af kampen, hvor udeholdet blandt andet ramte stolpen.

- Vi forsøger at tage taktstokken med bolden, men det lykkedes vi ikke med, fordi vi spillede for ubeslutsomt, lyder det fra SønderjyskE’s træner.

Han fortryder dog ikke beslutningen om at ændre formation midt i kampen.

- Vi ønsker at være taktisk fleksible, men da vi forsøger at gå efter sejren, så mister vi kontrollen, fordi der ikke er nok bevægelse og mod. Derfor sætter vi os selv under pres og får en dårlig afslutning på kampen, siger han.

Annonce

Tilfreds forsvarer

SønderjyskE’s Stefan Gartenmann var godt tilfreds med holdets defensive indsats, efter SønderjyskE fik 0-0 mod AGF mandag aften.

- Jeg tror, 0-0 er fair i dag. Havde det været sidste sæson, havde vi nok smidt den her. Det er dejligt at holde nullet, det er det, som er mit job. Men når det er sagt, så er det lidt træls, at vi ikke får sparket en enkelt ind, siger han.

God sæsonstart

Selvom SønderjyskE fik 0-0, så er Glen Riddersholm fint tilfreds med pointsnittet for de første fem kampe.

- Hvis vi kan fortsætte den stime, som vi har vist i de første fem kampe, så kan det godt være, at vi tager skridtet ind i det forjættede land, siger SønderjyskE-træneren.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce