Annonce
Sønderjyske Fodbold

Glen Riddersholm efter 0-0 mod AGF: - Vi vil være fleksible

Glenn Riddersholm skiftede undervejs i anden halvleg SønderjyskE's formation. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
SønderjyskE-træner Glen Riddersholm var tilfreds med sit hold indsats mandag aften. Undervejs skiftede han formation, og det er, fordi han ønsker at være taktisk fleksibel.
Annonce

SønderjyskE: Glen Riddersholm var glad for sit holds indsats efter SønderjyskE’s kamp mod AGF mandag aften. Særligt var han glad for, at defensiven lukkede ned for udeholdet. Det havde holdet haft fokus på, da man i sidste sæson tabte fire kampe mod AGF.

- På nær de sidste 10 minutter holder vi AGF fra chancer. De har en stor chance med ti minutter igen, hvor vi forærer en omstilling til dem. De har ikke skyggen af et skud på mål op til det, siger han.

Undervejs i anden halvleg skiftede Glen Riddersholm SønderjyskE’s taktik om til en 4-3-3 formation. Det gav dog det ikke forventede afkast, og hjemmeholdet kom under et pres de sidste 15 minutter af kampen, hvor udeholdet blandt andet ramte stolpen.

- Vi forsøger at tage taktstokken med bolden, men det lykkedes vi ikke med, fordi vi spillede for ubeslutsomt, lyder det fra SønderjyskE’s træner.

Han fortryder dog ikke beslutningen om at ændre formation midt i kampen.

- Vi ønsker at være taktisk fleksible, men da vi forsøger at gå efter sejren, så mister vi kontrollen, fordi der ikke er nok bevægelse og mod. Derfor sætter vi os selv under pres og får en dårlig afslutning på kampen, siger han.

Annonce

Tilfreds forsvarer

SønderjyskE’s Stefan Gartenmann var godt tilfreds med holdets defensive indsats, efter SønderjyskE fik 0-0 mod AGF mandag aften.

- Jeg tror, 0-0 er fair i dag. Havde det været sidste sæson, havde vi nok smidt den her. Det er dejligt at holde nullet, det er det, som er mit job. Men når det er sagt, så er det lidt træls, at vi ikke får sparket en enkelt ind, siger han.

Annonce

God sæsonstart

Selvom SønderjyskE fik 0-0, så er Glen Riddersholm fint tilfreds med pointsnittet for de første fem kampe.

- Hvis vi kan fortsætte den stime, som vi har vist i de første fem kampe, så kan det godt være, at vi tager skridtet ind i det forjættede land, siger SønderjyskE-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce