Annonce
Sport

Glen Riddersholm forventer mere af indkøb fra FCM

Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Tre gamle kendinge for Sønderjyske-træneren er stemplet godt ind i den nye sæson, vurderer Glenn Riddersholm.

Mads Albæk sikrede med sit skud fra distancen et enkelt point, da Sønderjyske spillede 1-1 mod AaB i søndagens kamp i 3F Superligaen.

Rilwan Hassan serverede bolden for midtbanespilleren, og dermed var de to tidligere FC Midtjylland-spillere afgørende for sønderjyderne i Aalborg.

Sammen med tidligere FC Midtjylland-forsvarer Patrick Banggaard udgør de en trio, som er kommet til Sønderjyske i sommerpausen, og som er gået direkte ind i startelleveren på holdet.

- Jeg synes, at de er faldet helt naturligt ind, så de har et solidt udtryk. Alle tre spillere forventer jeg endnu mere af.

- De kommer også fra forskellige efterslæb, så jo flere kampe de får i benene, og jo mere de lærer deres holdkammerater at kende, desto mere værdifulde håber jeg, at de bliver, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Årsagen til den gode start i klubben er et naturligt match mellem spillere og klub, mener han.

- De passer godt ind i personlighedsprofilerne i forhold til klubben, og dermed føler man ikke, at de er nye. Jeg synes, at de er godt scoutet både som mennesker og fodboldspillere, siger Glen Riddersholm.

Foruden tilgangen af de tre startere i søndagens kamp roser han også de generelle tendenser på holdet.

- De har fået en flot start i Sønderjyske og har været en del af succesen, men det er ikke kun de tre.

- Det er også de spillere, som vi havde i foråret, der har udviklet sig og taget nogle nye skridt efter opstarten. Vi har fået ro på og arbejdet med spillestilen, fordi vi ikke har en kniv, der hedder nedrykning, tæt på kroppen for nu, siger cheftræneren.

Sønderjyske er ubesejrede efter to kampe i Superligaen. I første runde vandt klubben over Randers FC.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce