Annonce
Sønderjyske Fodbold

Glen Riddersholm om FCK: De kaster sig teatralsk

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm var stærkt utilfreds med FCK's ageren og dommer Sandi Putros kendelser efter nederlaget på 2-3 i Parken.
Annonce

Fodbold: Tre straffespark - heraf to til hjemmeholdet FCK - og et rødt kort til SønderjyskE-midtbanespiller Victor Mpindi.

Der manglede ikke kontroversielle kendelser, og SønderjyskE-træner Glen Riddersholm var ganske utilfreds efter nederlaget på 2-3 i Parken.

- Det er sjældent, jeg når at se klippene, inden jeg kommer op i studiet. Jeg synes, det var så grelt i dag, at jeg selv lige brugte tiden nede i omklædningsrummet. Det er to meget tynde straffespark, sagde han til TV3 Sport.

Riddersholm mente endvidere, at FCK-spillerne filmede.

- Det var det, FCK var dygtige til. De spiller på et højt niveau, hvor de, hver gang bolden ikke var i nærheden, eller de tabte bolden, så kaster de sig ned teatralsk. Det lykkedes de med, og det er drønhamrende ærgerligt, mente han.

Riddersholm anerkendte, at situationerne blev set igennem i VAR-vognen,men han forstod ikke, hvorfor kendelserne blev, som de gjorde.

- Enten er de briller, jeg er sponsoreret af, dårlige, eller også er det firma, dommerne er sponsoreret af, dårlige, sagde han.

SønderjyskEs cheftræner Glen Riddersholm under 3F Superliga-kampen mellem FC København og SønderjyskE i Parken i København, mandag den 15. februar 2021.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Og så ville han i øvrigt heller rose sine egne spillere for en god indsats, hvor holdet var i undertal i 45 minutter i anden halvleg.

- Der mangler kun point. Ellers er det en meget stærk præstation, og det viser, at vi er et godt og stabilt hold, som ligger fortjent dér, hvor vi gør.

- Nu har vi spillet to gange mod hold, som er de bedste på papiret. Vi har spillet mod FC Midtjylland og FC København. Vi skulle have haft point i begge kampe. Det har vi ikke fået, men indholdet og præstationerne, er jeg glad for, og det skal vi bruge, når vi skal til Aarhus på søndag, sagde Riddersholm.

Annonce

Gav dommeren chancen

Også wingback Marc Dal Hende, der var tilbage på SønderjyskE-holdet for første gang siden sejren over FCM, var en skuffet mand.

- Skuffet og frustreret. Det er ærgerligt, opsummerede Marc Dal Hende, som ikke helt delte sin træners manglende forståelse over straffekendelserne.

- Vi giver dommeren chancen for at dømme den. De ser dem igennem ude i VAR-vognen, så det må være i orden, sagde Dal Hende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce