Annonce
forside

God test for TM-Tønder

Cheftræner for TM Tønder, Torben Sørensen, var godt tilfreds med sit holds indsats i sejren over Otterup HK. Han føler, at holdet er der, hvor det skal være, inden det snart går løs i 1. Division. Foto: Chresten Bergh

TM Tønder slog Otterup HK 33-27 i testkamp op til den nye sæson. Sejren begejstrer cheftræner Torben Sørensen, der mener holdet er der, hvor det skal være i optakten til den nye sæson.

Tønder: Selvom 1. division først starter om et par uger, er forberedelserne i fuld gang til den nye sæson for TM Tønder. Klubben prøvede lørdag formen af i en testkamp mod Otterup HK, der blev besejret med 33-27. Cheftræner Torben Sørensen var tilfreds med det han så i kampen.

- Vi er der, hvor jeg håbede, vi ville være. Resultatet fortæller, at vi kan være med på det her niveau. Vi stiller med et helt nyt hold, så det er vigtigt at se, hvor vi står, siger han.

TM Tønder kom skidt fra start, og var bagud med 14-17 ved pausen, men en stærk anden halvleg vendte nederlag til sejr.

Selvom det kun var en træningskamp, så giver sejren Torben Sørensen forhåbninger op til sæsonstart. Kampen blev taget seriøst, og der blev ikke skiftet så meget ud, som det nogle gange er tilfældet i sommerkampene.

- Her i klubben arbejder vi på at opbygge en vinderkultur. Derfor er det vigtigt, at der ikke bliver skiftet alt for meget ud, siger han.

Annonce

Her i klubben arbejder vi på at opbygge en vinderkultur. Derfor er det vigtigt, at der ikke bliver skiftet alt for meget ud.

- Torben Sørensen, Cheftræner TM Tønder.

Mange træningskampe

Hen over sommerpausen har der været stor udskiftning i spillertruppen. Det har betydet, at cheftræneren har arrangeret flere træningskampe op til sæsonstart, end han plejer.

- Spillerne kender ikke sidemanden lige så godt, som hvis de havde spillet sammen i et halvt eller et helt år. Derfor er det vigtigt at få opbygget nogle relationer i træningskampene, så vi er klar til den nye sæson går i gang, siger han.

Det har været vigtigt for træneren, at testkampene bliver mod jævnbyrdige modstandere, så den nye trup bliver matchet på et godt niveau inden sæsonstarten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Annonce